Sådan foretages fejlfinding af en håndværker Chainsaw Model # 358.355140
En håndværker benzin motorsav gør skære træer og grene nemmere end med en manuelt betjent sav eller en elektrisk motorsav. Denne benzin motorsav , model # 358.355140 , er drevet af en lille motor , der kører på en benzin og olieblanding . Motoren roterer et tandhjul , der driver kæden langs kæden bar, gør det muligt for kæden at skære effektivt. Hvis kædesaven ikke starter eller ikke kører rigtigt, Craftsman har et par anbefalede trin til fejlfinding til at følge. Ting du har brug
Tændrør
drænbakke
Topnøgle
Opvaskemiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kontroller tændingslåsen. Tændingslåsen skal være i positionen " Start" .
2

Kontroller brændstofniveauet i tanken. Brændstoffet skal være i nærheden af ​​" Fill " linje indikator. Tilføj brændstof til dette mærke , hvis nødvendigt.
3

Efterse tændrøret for eventuelle revner og udskift den om nødvendigt . Fjern først tændrørskablet med hånden derefter tage tændrøret med en topnøgle. Installer en ny tændrør og spænd den med hjulnøglen . Skub tændrørskablet på tændrøret manuelt.
4

Afgør, om brændstoffet er mere end 30 dage gamle. Hvis brændslet er gamle , skal det kasseres. Fjern tankdækslet. Placer et dræn gryde på jorden i nærheden af brændstoftanken. Vip motorsav og lad den gamle brændstof at strømme ind i afløbet gryden . Bortskaf det gamle brændstof i overensstemmelse med de lokale regler og forordninger. Fyld brændstoftanken med frisk brændstof til " Fill " linje indikator. Sæt tankdækslet.
5.

Find luftfilter /karburator dækslet. Fjern de to skruer til dækslet med en skruetrækker. Løft låget forsigtigt og fjern luftfilteret. Rengør luftfilteret med en blanding af opvaskemiddel og vand eller udskifte det gamle filter med et nyt, hvis det er nødvendigt. Udskift luftfilter /karburator dæksel og geninstallere de to skruer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com