Hvordan du udskifter en Lawn -Boy drivrem
Lawn - Boy skubbe slåmaskiner har en drivrem , der forbinder forhjulene til en trisse monteret under klippeaggregatet . Båndet kører en lille transmission , der tvinger hjulene til at spinde . Da remmen aldre, kan du justere stramningsskruen at holde bæltet stramt. Men når du ikke kan stramme bæltet længere med skruen , skal du udskifte den med en ny rem til at holde plæneklipperen korrekt. Ting du skal
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Fjern de skruer, der fastgør transmission dækning til det øverste forreste hjørne af plæneklipperen , og derefter klemme siderne af låget, og træk dækslet af klipperen .
2

Find stramningsskruen om fremsendelse og drej det med uret med en skruetrækker til at løsne spændinger på drivremmen .


3

Skub drivremmen fra drivremskiver og skub remmen gennem adgang hullet i klipperen .
4

Anbring plæneklipperen på siden, så de luftfilter ansigter opad. Må ikke placere den på sin side med filteret vendt nedad. Ellers vil du oversvømme filteret med benzin.
5.

Træk resten af ​​selen gennem adgang hullet i klipperen og træk remmen fra remskiven placeret mellem knivene og bund af dækket . Vær omhyggelig med ikke at skære dig på klingen , mens du trækker bæltet omkring bladet .
6

Skub den nye rem omkring bladet og placere den på remskiven . Skub bælte gennem adgang hullet i klipperen .
7.

Træk selen resten af ​​vejen selv dækket fra oversiden og derefter placere bæltet over drivremskiver . Hoteltilbud KAYAK 8.

Placer plæneklipperen på fire hjul , og spænd stramningsskruen indtil remmen hviler tæt på remskiverne .
9.

Placer dækslet på klipperen og fastgør det med de to skruer .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com