Sådan Take Off en klippeudstyr på en John Deere 425 Lawn Tractor
Hvert år , før du begynder at slå græs for sæsonen , bør du inspicere drivremmene , der styrer din klipperen og du bør undersøge knivene for at afgøre , om du skal skærpe eller udskifte dem. Derudover skal du også rengøre undersiden af ​​klipperen i slutningen og nogle gange i midten af ​​skærende sæsonen for at minimere græs oprustning. For at fuldføre nogen af ​​disse opgaver på din John Deere 425, skal du fjerne klipperen først . Fjernelse af klipperen er en DIY opgave , der ikke kræver et servicecenter for færdiggørelse. Ting du skal
Blocks myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer klipperen på din John Deere 425 på sit højeste niveau med regulering dæk håndtaget . Hoteltilbud
2

Placer en blok under begge sidekanter af dækket for support. Efter at have placeret blokkene , sænke dæk på din John Deere 425 på blokke med justeringen dæk håndtaget .
3

Find liftkontakterne stænger på begge sider af klipperen og fjerne splitten stifter , der holder linkage rods på de voksende stænger placeret under havetraktor ved at trække opad på splitterne . Træk den store runde skiver fra de voksende stænger og træk liftkontakterne stænger fra de voksende stænger.
4

Skub dæk fremad og fjern drivremmen fra drevet remskive monteret under motoren. Lad remmen på dækket remskive system, herunder drivremskiverne for knive og strammeren remskive .
5.

Fjern blokkene fra under dæk og skub derefter dækket udad og væk fra din John Deere 425 slåmaskine .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com