Sådan Put en ny startsnoren på en HOMELITE Weed Eater
Siden starten har HOMELITE produceret 100 forskellige streng trimmer modeller. Heldigvis dele, som kræver periodisk udskiftning , såsom reb forret, er indbyrdes udskiftelige mellem serier . HOMELITE lave to typer af rekyl forretter; på ST -serien, startaggregathuset indgår i motorens støbning; på den ikke -ST -serien, er huset boltet til motorblokken. Bortset fra muligheden for at fjerne hele startaggregathuset på den ikke- ST -serien , der erstatter den startsnoren på begge typer er ens . Hvad du har brug
T-25 Torx skruenøgle
Spidstang
Ny startsnoren
Skævbider
Multipurpose smørefedt myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Afmonter starteren dækplade fastholde skruer på toppen af ​​startaggregathuset med en T-25 Torx skruenøgle. Fjern dækpladen , jiggle snorehjulet fri startaggregathuset og løft det remskiven stolpen.
2

Tag fat i indre fjeder krog med et par spidstang og flytte det sidelæns ud af holderen. Løft forsigtigt tilbagespoling foråret og dets beholder ud af startaggregathuset . Hvis fjederen springer ud af beholderen , spole det i retning mod uret , og sæt de spoler pænt tilbage i beholderen.
3

Fjern det gamle reb og tråd en ny startsnoren gennem hullet i den øverste remskive flange inde fra remskiven rillen. Bind en overhånd knude på enden af rebet stikker ud fra toppen af ​​rullen. Skær enden af rebet omkring en tomme fra knude med et par sideskær .
4

Vikl rebet med uret rundt om remskiven , men lad 10 inches afviklet for senere opstramning . Hoteltilbud KAYAK 5.

Feed den anden ende af rebet gennem øjet på siden af ​​startaggregathuset og derefter gennem midten af ​​starthåndtaget fra bunden .
6

Bind en figur otte knude på enden af rebet rager gennem håndtaget . Træk knuden stram og trimme enden omkring 3 /8 tomme fra knuden. Træk knuden ind i håndtaget og give rebet et par skarpe slæbebåde for at sikre, at knuden er sikker.
7.

Smør et tyndt lag på universalfedt på startaggregathuset indlæg. Skub trisse i efterkrigstiden . Påfør svagt nedadgående pres på toppen af ​​rullen , mens du drejer den frem og tilbage for at engagere returfjederen krog tilbage i rillen .
8

Træk de 10 inches af unwound reb tilbage i startaggregathuset til dannelse af en løkke. Slot i slutningen af løkken ind i hakket på siden af ​​skiven . Sno remskiven to hele omgange i urets retning til at pre- spænding foråret.
9.

Fortsæt snoede remskiven indtil hak holder løkken passerer øjet på siden af ​​huset. Hold remskiven på plads med tommelfingeren og give starthåndtaget en slæbebåd at befri sløjfen fra hak. Lette presset på din tommelfinger til at tillade den spændte trisse for vind tilbage , og træk de resterende 10 inches af reb tilbage i starteren boliger.
10

Sæt starteren dækpladen og fastgør det med Torx -headed skruer fjernet tidligere.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com