Sådan installeres en John Deere 210 drivrem
Før du kan fjerne klipperen fra en John Deere 210 for at få adgang remskiverne på dækket eller til at erstatte klippebladet , skal du først fjerne drivremmen der forbinder klippeaggregatet til output remskive monteret på drivakslen strækker sig fra bunden af ​​John Deere motor. Processen for at fjerne bæltet er ligetil , og når du er færdig , vil du se , at processen for at installere den nye rem på 210 plæneklipperen er lige så straightforward.Things skal du
Blocks
svensknøgle hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Sæt John Deere 210 på fast grund , og sluk for motoren. Tillad omkring 30 minutter køletid , hvis motoren er varm.
2

Frigør klipperen via PTO håndtaget . Dette forhindrer rotation af PTO-remskiven monteret under motoren og frigiver spændinger på drivremmen .
3

Hæv klippeaggregatet til højeste stilling , placere en træklods under hver side af dæk og position dækket på blokke ved at sænke det.
4

Træk hårnåle fra styrearm og træk liftkontakterne stænger off styrearm . Gør dette for forbindelsen stang i hvert af de fire hjørner af klipperen .
5.

Fjern remafskærmningen fra hele PTO-remskiven på bunden af motoren med en skruenøgle. Træk remmen af ​​PTO-remskiven og skub klipperen fra under plæneklipperen.
6

Kassér den gamle rem og placere den nye rem på remskiverne . Følg guiden trykt på toppen af dækket til korrekt bælte routing.
7

Skub dæk under plæneklipperen og tilslut drivremmen til PTO remskiven. Geninstaller rembeskyttelsen over PTO-remskiven .
8

Skub linkage rods onto styrearm og geninstallere hårnåle .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com