# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Plæneredskaber >>
Dele af en Toro Snowblower
Hver gang det sner, dit fortov og indkørsel bliver glat og farlig at gå på. Ved hjælp af en sneskovl kan være trættende arbejde, så køb af en sneslynge vil gøre fjernelse lettere og hurtigere. Toro har tre forskellige typer af sneslynger : elektriske , enkelt fase eller dobbelt fase gasdrevne . De tre sneslynger har lignende komponenter . Controls

Hver af de tre Toro sneslynger har kontrolelementer, der giver dig mulighed for at starte, engagere og betjene maskinen. Kontrollerne har et interlock knap, nøgle , magt kontrol bar og håndtag. Den elektriske Toro sneslynge ikke har så mange kontroller som de industrielle dobbelt fase sneslynger , men kontrollerne udføre de samme opgaver på hver maskine.
Engine

Motoren findes på sneslynger ligner den findes på en plæneklipper motor. I stedet for at drive knivene og gearsystem , motoren på Toro sneslynger styrer gearsystem og sneglen samling eller vinger . Motoren på den elektriske sneslynge er drevet med 120 volt elektricitet , og de ​​to andre sneslynger bruge benzin til brændstof på motoren.
Auger

Sneglen , eller vinger , er monteret på forsiden af ​​sneslynge . Komponenten er sneen opsamlingsindretningen . Da sneglen roterer , det indsamler sne og skubber det gennem en udløbsrende placeret på toppen af ​​den sneslynge . Sneudkastet dirigerer snefygning på hver side af sneglen.
Drivlinie

Den elektriske sneslynge har ikke et gearsystem . Maskinen er en push typen stykke udstyr , der ligner en push plæneklipper. De enkelt og dobbelt fase sneslynger har et gearsystem svarer til gearsystem fundet på en rototiller anvendes til haven. Maskinerne er selvkørende , så du ikke behøver at skubbe på de sneslynger at få dem til at bevæge sig fremad .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com