Sådan tilslutte en traktor til en Wagon
Tilslutning en traktor til en vogn , kan ved første øjekast synes for besværligt for en opgave , især hvis du ikke er meget fortrolig med landbrugsudstyr. Med moderne udstyr , dog tilslutte en traktor behøver ikke at være en kamp. En enkelt person hitch anbefales af University of Wisconsin for effektivitet , omkostningseffektivitet og sikkerhed. Efter at have fulgt et par enkle trin, vil vognen blive hooked op til traktoren på få minutter. Ting du skal
Traktor
Wagon Salg One person hitch myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Instruktioner
1

Køb en enkeltmandsvirksomhed hitch . Det er meget sikrere end at forsøge at tilslutte en vogn til en traktor med stifter alene. Det minimerer risikoen for skader og kræver ikke en hjælper til at hjælpe dig med placeringen af benene . En enkelt person hitch er designet, så en person kan nemt bruge det.
2

Ret V - vejledning af anhængertræk med lift- stang på enheden af vognen. Efter at det er blevet korrekt justeret , sætte traktoren i bakgear og tilbage op i enheden.
3

Tilbage op traktoren , indtil du hører hitchkrogen på vognen. Så længe V- vejledning og lift- stang er korrekt justeret , vil en enkeltmandsvirksomhed hitchkrogen automatisk på plads. Hvis det ikke låsen , justere komponenterne , indtil de er helt selv med hinanden.
4

Træk i stålkabel tilsluttet koblingen til at unhitch vognen fra traktoren. Alternativt, hvis du ikke ønsker at unhitch traktoren , svejse tungen enhed af hitch direkte til vognen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com