Sådan ændres en Toro plæneklipper tændrør
Toro mærket omfatter en række forskellige benzin - motor -drevne plæneklippere . I en sådan motor , gas og luft kombinere i forbrændingskammeret , og et tændrør giver forbrænding når cylinderen komprimerer luft og gas . Toro anbefaler at udskifte din plæneklipperen ' tændrør ved starten af ​​hver klipning af græs sæsonen eller efter hver 200 timers drift. Ændring af stik er en enkel proces , du selv kan gøre i stedet for at trække plæneklipperen til et værksted . Stikket skal gapped ordentligt for pålidelig ydelse. Kontrollér motorens specifikationer på netop din model til at bestemme den korrekte afstand , som varierer med Toro -modellen. Ting du har brug
tændrørshylstre
Topnøgle
Tændrør tændrørssøger myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Træk metal løkke på spidsen af tændrøret at afbryde motoren wire.
2

Slip tændrørshylstre over enden af ​​stikket . En 5/8-inch socket er almindeligt, men ikke universel . Afprøve forskellige stikkontakter på stikket , indtil du finder en, der passer lun .
3

Drej stikket med en topnøgle uret for at fjerne det gamle stik.
4

Brug hullet værktøj til at bøje tændrøret L- formet ledning til hullet anbefalet til din Toro motor. Et hul på 0,03 inches ( 0,76 mm ) er fælles for små motorer , men ikke universel. Kontroller motorblokken på Toro til anbefalingen hul eller gennemgå manualen, der fulgte med motoren.
5.

Sæt den gapped ende af stikket i stikkontakten på motoren , og drej med uret med soklen skruenøgle , indtil proppen er lunt .
6

Slip metal løkke monteret på motoren, ledning over spidsen af den nye tændrør .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com