# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Plæneredskaber >>
Sådan Gør din egen Stump Grinder
stubbe i din værftet er ikke kun en skamplet for byen , men de kan også gøre det vanskeligt at slå græsset , langt mindre nogen større landskabspleje forbedringer. Du kan arrangere at få stumpen fjernet , eller forsøge at udgrave det selv . Men hvis du blot ønsker at få stumpen ud af syne , og behøver ikke at tage det hele ud , kan du slå en walk-behind gas kantskærer ind i en hjemmelavet stump grinder . Ting du har brug for
Walk -behind edger
2 Rundsavblade
2 Skiftenøgle
Beskyttelsesbriller
Arbejdshandsker myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sørg for at der er ingen strøm går til motoren , der forvandler bladet. For elektriske kantpudsere , betyder blot, at trække stikket ud af stikkontakten. For gas kantpudsere , skal du afbryde ledning går til tændrøret.
2

Hold en skruenøgle på drivakslen bag edger bladet og hold den fast . Prøv at dreje møtrikken på forsiden af ​​bladet med hånden. Hvis det ikke vil rokke sig , så prøv det med den anden skruenøgle, indtil du kan fjerne den ved hånden. Tag kniven og eventuelle skiver foran eller bag det.
3

Put en skive igen, og skub derefter en rundsav klinge . Dette blad skal være mindst 1-1/2 inches mindre i diameter end din kantskærer klinge var , af sikkerhedsgrunde. Derefter tilsættes en vaskemaskine og en anden rundsav klinge , efterfulgt af en tredje skive.
4

Tag fat i akslen med skruenøgle igen og spænd møtrikken med hånden. Stram derefter det resten af ​​vejen med den anden skruenøgle. Hvis du taber savklingen på træstubbe , du slibning , vil knivene slides væk stumpen hurtigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com