Sådan fjernes en Broken & Stædig Tændrør på et Sears Snowblower
Sears sneslynger og sneslynge maskiner er normalt sælges under Craftsman brand. Disse stykker af udendørs udstyr er drevet af en benzin forbrændingsmotor. Det betyder, at sneslynge bruger tændrør til at antænde benzinen , hvilket medfører en kontrolleret eksplosion , hvilket gør motoren tur. En del af rutinemæssig vedligeholdelse er at erstatte tændrør på en regelmæssig tidsplan . Dog kan denne simple opgave bliver vanskelig og frustrerende, når et tændrør pauser og stædigt forbliver i motorblokken. Ting du skal
Penetrerende olie
Bolt emhætte
tænger
Vis Flere Instruktioner

1

Coat den brudte tændrør på din Sears snowblower rigeligt med gennemtrængende olie. Lad gennemtrængende olie blød i ca 20 minutter.
2

Vælg en bolt emhætte, der er stor nok til at passe over den brudte tændrør. Du kan have til at prøve flere forskellige størrelser af bolt udsugningsanlæg før at finde den rigtige.
3

Monter bolt emhætte over brudt, stædige tændrør og drej bolten emhætte uret. Hvis tændrøret ikke tænder med hånden , og derefter bruge en tang til at gribe bolten emhætte og drej den mod uret.
4

Fortsæt med at dreje bolten emhætte mod uret, indtil det kommer fri af sneslynge motor blok. Tag fat i brudte tændrør straks med hånden , efter at den kommer ud af Sears sneslynge .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com