Hvordan virker en Tow Behind plænelufter Seed Grass
? En blår - bag perlator /sprederen er en nyttig og alsidig stykke udstyr , der spreder græsfrø og samtidig skabe en ideel jord miljø for frø. En perlator gør huller i jorden - det bruges til at indføre luft og fugt til komprimeret jord , der forbedrer græs rodudvikling . Hvis dette udstyr er en perlator /sprederen , vil det også distribuere en stabil og justerbar strøm af græsfrø i jorden , mens den ilter det. Beluftning

Over tid kan en græsplæne blive komprimeret og gøre det vanskeligt for frø til at spire. Ved luftning græsplænen, du tilbyder et bedre miljø for nye frø til at vokse. Core beluftere er den bedste form , i modsætning til spike beluftere , der komprimerer jorden. Core beluftere sende hule -kernehus skeer , eller pinde , i jorden , ned til 3 inches og fjerne kerner af jord fra tørv . Dette efterlader ikke-komprimerede jord og huller, der lettere absorberer oxygen, næringsstoffer og vand. Sådanne forhold er ideelle til faldet frø til at spire. Undgå at bruge spyd - type plæneluftere , der skubber pigge i jorden i stedet for at åbne det op med huller , især hvis du har komprimeret græstørv .

Aerator /Spredere

Aerator /spredere gøre to opgaver på én , forbedre din jord betingelse for plantning mens slippe frø i den forberedte jord . Da udstyret er trukket , græsfrø strømmer fra tragten enhed , når det er i åben position . Hastigheden af ​​sædflow kan styres med strømmen indstillingen justering. Seed fordeling sker også af den hastighed , hvormed du trække udstyret. Du kan også spredes gødning , kalk eller andre tilsætningsstoffer med frøet spredes enhed.

Fordele ved Beluftning

beluftere øge porestørrelse jordpartikler , hjælper græsrødder vokse bedre og resulterer i stærkere og mere energisk græstørv udvikling. En anden måde at få seeding fordele med en perlator er at sprede frø , inden du kører maskinen. Dette forbedrer frø til jordkontakt , hvilket resulterer i hurtigere spiring. Jordbunden seng skal være tilstrækkeligt forberedt på forhånd med denne metode. Frø spirer hurtigere, når spredes før , under eller efter beluftning fordi det øger deres adgang til næringsstoffer og vand .
Forbedring Seeding Results

ordentlig kontakt med løsnede jord , som opnås med beluftning , er blot ét aspekt af en vellykket såning. Giv masser af vand og befrugte med en high- kvælstof græstørv gødning. Hvis du arbejder med lerjord , vil din græstørv gavn af topdressing af kompost efter frøene bliver spredt. Det bedste tidspunkt at bruge en kerne perlator er i foråret eller efteråret, snarere end under den varme sommer , men det er effektivt , når jorden har tilstrækkelig fugt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com