Hvordan virker en Thatcher Gå på en plæneklipper
? Dethatching er processen med at rippe fra hinanden sektioner af stråtag i din græsplæne, underskoven under græsset , der er en måtte af tykke rødder og stilke . Denne stråtag kan sulte jorden fra mangel på ilt og fugt, så med jævne mellemrum at fjerne stråtag holder en græsplæne sundhed. Der er flere Thatcher komponenter, som du kan knytte til en slåmaskine system for denne dethatching proces . Udlæg Tines

Påmontering tænder er fleksible metal tænder , der ligner dem, der findes på en rive . Du kan købe dem og vedhæfte dem til bladene på din plæneklipper. De kommer med klemmer og beslag , så du kan låse dem på plads langs hver klinge af din plæneklipper ( mens strømmen er slukket, og der er ingen brændstof eller olie i plæneklipperen , der kunne smitte ) . Disse tænder er nemme at tage af og på , men de gør de fattigste job faktisk dethatching en græsplæne . For et bedre job, kan du nødt til at købe en separat enhed .
Separat enhed til ridning plæneklippere

Driving plæneklippere kan bruges med Thatchers der fungerer som mini- anhængere , halede bag plæneklipperen , hvor de bruger knive designet til at skære ind i stråtag. Disse enheder kommer med en hage bar, der har en to -bens kobling du kan knytte til bagsiden af ​​din ridning plæneklipperen. De modtager stabilitet fra en serie af bolte , der holder rammen sammen og koncentrerer styrke ved koblingen sektor.

Frontmonteret Tilbehør

Frontmonterede Thatchers er beregnet til at blive fastgjort til den forreste del af plæneklipperen så plænen dethatched før bladene nå græsset. Denne version kan bruges med push- baserede plæneklippere så godt og er ofte designet til at passe over ekspanderede klipperskjolde benyttes i store enheder. Nogle er boltet fast for rammerne af plæneklipperen , bar ved bar , mens andre kommer med dedikerede klemmer der passer over en specifik klipperen .
Thatcher alternativer
p Hvis du ikke ønsker at vedhæfte en tækkemand til din plæneklipper , er der mange stand-alone muligheder at vælge imellem . Nogle er grundlæggende push- enheder med tænder , der ikke er drevet af en motor. Tungere versioner bruger knive drives af en motor, der skar igennem stråtag helt. Bladede udgaver er mere effektive til at løse stråtag problemer, men er også dyrere at købe.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com