Sådan wire op en Briggs & Stratton Ignition Module
Den metode, hvorved at erstatte en Briggs & Stratton tændingsmodul afhænger af alder af motoren. Motorer produceret efter 1982 stole på magneter i et modul kaldet magneto . Motorer fremstillet før 1982 behov eftermontering . Briggs & Stratton tændingsmodulerne behov for præcis installation på den korrekte afstand fra svinghjulet. Afstanden vil variere afhængigt af motorens model, men vil ligge i området fra 0,006 tommer til 0,014 tommer . Tændingsmodulerne kommer med en shim at indsætte mellem modulet og svinghjulet til at opnå den korrekte afstand. Kontakt din motor manual for at bestemme passende afstand . Ting du skal
Ignition anker kit eller antændelse anker konvertering kit til ældre motorer
Socket sæt
Skruetrækker , Phillips hoved eller Torx hoved, afhængig af model af motor
Bidetang
Afisoleringstænger eller hobbykniv
Pin Punch hoteltilbud lodning pistol eller loddekolbe
60/40 colophonium kerne lodde
Silicon cement myHotelVideo.com: Vis yderligere vejledning
motorer bygget efter 1982

1

Fjern det gamle tændingsmodul fra motoren, hvis der stadig er installeret . Løsn monteringsskruerne og afbryd stopkontakten fra svinghjulet. Træk den gamle tændingsmodul ud .
2

Placer den nye tænding modul, hvor den gamle var og løst stramme skruerne med en skruetrækker . Spænd en skrue ned, når begge er på plads.
3

Drej svinghjulet , så magneterne på svinghjulet er modsat magneterne på tændingen ankeret .
4

Placer shim , der fulgte med tændingsmodulet mellem svinghjul og tændingsmodul . Hold shim på plads, og drej svinghjulet indtil magneterne på både svinghjul og tændingsmodul er tilstødende.
5.

Løsn skruen , der tidligere blev strammet . Dette vil gøre det muligt magneterne på svinghjulet til at trække tændingsmodulet mod det.
6

Spænd alle skruerne. Drej svinghjulet en sidste gang indtil den shim glider fri og fjern shim .
7.

Sæt stopknappen . Start motoren for at sikre reparation lykkedes.

Motorer bygget før 1982,
8

Afbryd tændrørskablet . Skub den til side eller vedhæfte det ud af vejen fra stikket , så der ikke er kontakt og samtidig fjerne det gamle modul.
9.

Fjern svinghjulet med topnøglesæt og kassér svinghjul tasten.

10

Skær skifte ledninger forbundet til tændingsmodul med bidetang . Skær så tæt som muligt til støvhætten .
11

Fjern støvhætten efter ledningerne er skåret og stik og stemplet vedlagt. Sæt stemplet hullet med det stik, der leveres sammen med tændingsmodulet udskiftning kit.
12

Fjern monteringsskruerne og træk den gamle tændingsmodul . Det vil stadig være fastgjort med en primær ledning ..
13

Skær den primære ledning med bidetang , således at kun omkring 3 inches tilbage. Brug af wire strippere eller en hobbykniv til at fratage 1/2 til 3/4 tommer af den røde isolering .
14

Installer tændingsmodul , der kommer med konvertering kit. Juster parentes af hånden for korrekt frigang mellem svinghjulet og modul . Den plads, der kræves , vil afhænge af motoren modul og vil blive fundet med instruktionsbogen.
15

Skub åbne fjederbelastede wire holderen på tændingsmodul ved at trykke ned med stiften punch. Med åbningen åben , skal du indsætte modulet primære ledninger og en ny stopkontakten wire. Slip wire holder, hvilket vil låse ledningerne på plads .
16

Fastgør ledningerne på plads ved at lodde enderne med en lodning pistol eller jern og 60/40 colophonium kerne lodde
<. br > 17

Sno modulets jordledninger tæt ankerspolen og lodde den snoede sektion sammen . Pas på ikke at beskadige armaturets spole beklædning. Undgå at krydse jordledninger med dem indsat i tråden holderen.
18

Fjern den korteste af de jordledninger ved at skære den tæt på loddet forbindelse med bidetang . Fastgør ledningerne til ankerspolen med silicium sealer. Dette vil forhindre ledningerne i at komme løs fra vibrationer i motoren.
19

Skru med hjulnøglen en af ​​de medfølgende skruer til at fastgøre den resterende jordledning til ankeret .

20

Fastgør ankeret til motoren, så wiren holderen er mod cylinderen.
21

Fjern resten af den oprindelige stopkontakten wire. Skær den med bidetang så tæt som muligt til klemmen på motoren. Rute den nye ledning fra modulet efter samme sti som den ledning, der var knyttet til det gamle modul , og fastgør den . Sørg for, at det er ud af stien til svinghjulet.
22

Geninstaller svinghjulet. Sæt svinghjul , der fulgte med konverteringen kit. Spænd svinghjulet med en sokkel.
23

Indstil afstanden til den korrekte bredde afhængigt af model af motoren. Kontrollér enheden for at sikre, at udskiftningen var vellykket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com