Sådan Tilslut en slange Bib
Udtrykket "slange bib " er en generisk betegnelse, der dækker kedel afløb , væg vandhaner , væg brandhaner og sillcocks , navnet blikkenslagere bruge til en hane monteret på en ydervæg . En sillcock eller væg vandhane er en almindelig kilde til vand til græsplæner og haver . En sillcock har en 3/4-inch gevind udvendigt . Dette er den mandlige del af slangetilslutningsproppen forbindelse. Den kvindelige forbindelse har matchende interiør gevind og skruer i de mandlige gevind. Længder af slanger er ligeledes forbundet med slange hagesmækker . En haveslange har typisk en hanstik i den ene ende og en hun -forbindelse på den anden. Ting du skal
Sillcock
haveslange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1 En slange tilsluttet en sillcock .

Placer den kvindelige ende af slangen over sillcock på væggen , og drej med uret, indtil det strammer . Den kvindelige ende af slangen forbindelsen har en gummiskive . Stramning forbindelsen komprimerer skive og gør forbindelsen vandtæt . For at afbryde , drej mod uret.
2 af to længder slange forbundet med en slange hagesmæk .

Placer den kvindelige ende af en slange hagesmæk mellem to sektioner af slangen og spænd det på samme måde, som du gjorde, da du tilsluttede slangen til væggen vandhane .
3

Sæt afløbet slange til en slange hagesmæk på kedlen på samme måde, du gør for et sillcock eller forbindelsen mellem slanger. Ikke skrues den kvindelige forbindelse på nogen hårdere end nødvendigt for at få en drypfri forbindelse. Hvis du cinch det for stramt , kan du skade den indvendige indretning vaskemaskine .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com