Sådan Grow Grass Fast
En frodig , tæt tæppe af græs, der giver visuel nydelse og forbedrer bremse appel kræver rutinemæssig pleje og vedligeholdelse. Græsfrø naturligvis tage 10 dage til tre uger til at spire. Husejere , der ønsker at etablere græs hurtigt over bar jord , kan dog se på andre muligheder, såsom om spadestik , hydroseeding eller plante en hurtigt voksende græs sort. Faktorer såsom korrekt græs udvælgelse, detaljeret plantning terrænregulering og pleje efter spiring hjælpe græsset vokse hurtigt. Ting du skal
Tiller
Jord test kit
kalk eller svovl
Starter gødning
kompost eller gødning
Rake
Bucket
Kompost
Mekaniske frø sprederen
Kvælstof gødning
Insektmiddel
Vis Flere Instruktioner
1

Bestem den rigtige type græs til din placering. Besøg din lokale amt udvidelse til græsfrø egnet til din lokale klima. Vælg mellem cool- sæson , varm -season og overgangseffekter græsser , afhængigt af din placering . For eksempel , cool- sæsonen græsser ligesom engsvingel og bøjet græs spire i syv til 10 dage, mens Bermuda er en hurtigt voksende varme årstid græs.
2

Forbered stedet omhyggeligt for at hjælpe hurtigt spiring og hurtig vækst græs. Till jorden til en dybde på 4 til 6 inches og fjerne snavs , sten og andre genstande, der forstyrrer kontakt med jorden . PH i jorden og ændre den med svovl eller kalk , så det falder mellem 6,0 og 7,0, den ideelle interval for de fleste græsser. Tilføj en god forret gødning sammen med skovlfulde organisk kompost til området og rake indtil niveau .
3

Pregerminate græsfrø før plantning ved at placere frøene i en spand fyldt med fugtig kompost til fire dage , så de svulmer op . Spred frøene på et tørt gulv i 12 timer , før plantning i jorden.
4

Spred forspirede frø i jorden ved hjælp af en mekanisk frø sprederen. Ideelt fordelt 1 til 2 Ibs. af frø per 1.000 kvadratmeter område. Rake frøene til en dybde på 1/4 tomme til at etablere en god kontakt med jorden , og dække let med kompost barkflis . Overrisle jorden ofte indtil frøene spire, som tager fem til syv dage , hvis forspirede .
5.

Vand græsset regelmæssigt for at give rødderne tilstrækkelig fugt for optimal vækst . Brug en soaker slange at overrisle jorden dybt , men sjældent, fortrinsvis en gang om ugen til en dybde på 6 til 8 inches. Feed græsset en high- kvælstofgødning gang hver fire måneder i forhold til størrelsen af plænen for at undgå over- eller under - gødskning .
6

Træk ukrudt , så snart de kommer ud af jorden for at forhindre dem i at konkurrere med græs til jordens fugtighed og næringsstoffer. Behandl skadedyr såsom larver , spadestik orme og hæren webworms med et insekticid for at holde dem fra at reducere græs vigør og vækst.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com