Hvor længe skal Water Grass Seed
? Etablere en ny græsplæne med frø er økonomisk og effektiv. Spirende frø skal holdes fugtig for de bedste resultater . Sprede et tyndt lag af halm over nye frø er nyttige, giver skygge og beskytte frøene tørrer vind, men hyppige , lette sprinklings også behov for . Hvis du frø i det tidlige efterår, kan du drage fordel af tidlige regnskyl så godt. Lawn Seeding Tips

Seeding i sensommeren og det tidlige efterår har mange fordele i de fleste områder af landet. Jorden er varm , hvilket giver god spiring og de nye planter har flere måneder til at etablere før hård frost . Foråret er også hensigtsmæssigt , men der kan være flere ukrudtsfrø spirer på samme tid . Grave i organisk stof forbedrer jorden til en dybde på 6 til 10 inches, mindst 2 inches af tørvemos , fyr halm, bladmuld eller andet materiale. Dette giver din plæne et godt fundament. Brug en blanding af forskellige typer af græsser, der klarer sig godt i dit område af landet . Hvad fungerer godt i en stat kan ikke arbejde i en anden . Kontakt din lokale udvidelse tjeneste for anbefalinger.

Vær sikker på at grave i masser af organisk materiale for at forbedre jorden til en dybde på 6 til 10 inches, mindst 2 inches af tørv mos, fyrretræ halm, blade skimmel eller andet materiale. Dette er din bedste chance for at give din plæne et godt fundament , og selvom arbejdet kan være skræmmende, vil du være glad i det lange løb .

Vigtigst, bruge en blanding af forskellige typer af græsser, der klarer sig godt i dit område af landet. Hvad fungerer godt i én stat , kan være en katastrofe i en anden. Kontakt din lokale udvidelse tjeneste for anbefalinger.
Vanding Før Spiring

Efter såning frø , vand til en dybde på 4 til 6 inches for konstant fugtighed . Efter at fugte overfladen let , men ofte. Selv med et sugerør barkflis , drys to eller flere gange om dagen i varmt vejr. Da frø slå rødder før grønne skud vises, holder de øverste 1 eller 2 inches af fugtig.
Vanding i løbet af den første måned

Når spiring opstår, og jorden har en grøn støbt til det med skud 1/4 til 1/2 tommer høj, er det stadig behov hyppig vanding at undgå at stresse de nye anlæg. Når skuddene nå op på 2 inches, begynde gradvis smallere ud på vandet, overbrusning mindre hyppigt , men iblødsætning dybere til 3 eller 4 inches. Da de planter vokse, og du begynder at klippe , vand mindre og mindre ofte , selvom frekvensen afhænger af temperaturen . Fall regnskyl kan give tilstrækkelig vand .
Vanding at etablere et dybt rodsystem

Light , hyppig græsplæne kunstvanding producerer lavvandede rødder. Prøv at tvinge rødderne at sonden dybere for fugt ved at lade den øverste tomme eller mere af jorden tørre ud . Hvis du har ændret jorden godt , rødderne har en løs, jævnt fugtig rod run at friste dem længere ned . Nogle græssorter er mere tørke -tolerante end andre, så vanding frekvens varierer afhængig af klima og typen af ​​græsplæne. Giv din græsplæne et år eller to for at udvikle sine rødder før at holde igen på vandet for meget.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com