Sådan Paint et vægmaleri på et hegn
Tilføjelse et vægmaleri til dit hegn vil sætte dit hjem fra hinanden. Afhængigt af dit niveau, kan du vælge simple eller mere komplekse designs. Uanset om du vælger en finurlig sæt tegneseriefigurer eller et tjavsede sæt af blomster og sommerfugle , er det sikker på at være en sjov oplevelse. Du ønsker måske at indarbejde stencils for en del af eller hele dit design, hvis du er usikker på din tegning evner. Miljøet omkring hegnet bør også overvejes, når du vælger emne og farvesammensætning. Hvad du har brug
Målebånd
Blyant
Millimeterpapir ruler
Vaskemiddel
Bucket
Water
Sponge
Sandpapir eller flydende sandpapir
Malerens tape eller malertape
Primer maling normeret til udendørs brug
Akvarel blyant
maling normeret til udendørs brug of Art pensler af varierende størrelser
Overpelsen normeret til udendørs brug.
Vis Flere Instruktioner
1

måle din hegnet og trækker den til at skalere på millimeterpapir . Skitse dit design på papiret.
2

Mærk din skitse i et gitter mode . Bemærk midten af ​​design både lodret og vandret. Start i den ene side af din tegning og score design i lige intervaller . Læg for eksempel mærke hver 5 meter . Hvis din millimeterpapir skala er 1 tomme til en fod , så markerer hver 5 inches.
3

Forbered overfladen af hegnet ved at vaske det med et fedt - skæring rengøringsmiddel. Hvis hegnet aldrig er blevet malet , anvende to lag primer maling. Hvis malingen er gammel, sand det godt og anvende to lag primer.
4

Mærk din hegn med tape til at svare til centrum og andre store målinger. Brug en akvarel blyant til at skitsere design på hegnet , ved hjælp af din graf som en vejledning.
5

Paint store blokke af baggrundsfarve først . Arbejde fra bagsiden til forsiden af ​​dit design.
6

Tilføj små detaljer sidste. I de fleste tilfælde vil du ønsker at baggrunden skal være tør , før du tilføjer design i forgrunden.
7.

Påfør en topcoat for at forsegle og beskytte dit design. En eller to tynde lag polyurethene eller lak vil fungere godt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com