Fall Yard Dekoration Idéer
Fall bringer høsten , farverige blade og køligere vejr. Du kan indrette din værftet i en sæsonbestemt måde ved at erstatte falde blomster til den vildtvoksende pelargonier i dine potter. Swap , at sommerlig krans til noget mere efterårsfarver . Lægge væk havenisser og lyserøde flamingoer , og sat ud hø baller og majs stilke . En nem , sjov og billig falde værftet skærm tilføjer et interessant aspekt til kvarteret . Brug Pumpkins

Pumpkins fuldføre ethvert fald værftet skærm og kommer i mange forskellige farver og størrelser. Put lignende størrelse dem i en ring omkring din postkasse. Start ved gaden, arrangere orange græskar langs din gangbro ved størrelse, med de største hviler på din front trin . Om natten, parre dem med stearinlys til at oplyse vejen til din dør. Pile små hvide og lysegrønne græskar i rustikke beholdere som galvaniserede spande eller store krukker . Tuck i efteråret græsser som en accent , og wrap beholderne i bast bundet i en sløjfe . Læg dem på hver side af din hoveddør til et usædvanligt fald display. Pumpkin pyramider stablet under træer trække øjet til de farverige blade ovenfor. Sidde de roundest orange græskar , du kan finde i gyngestole på din front veranda , eller gruppere dem henkastet på plænen.
Arrangere Mums

Du kan fylde dine altankasser med mums , kvintessensen falde blomster . Vælg farver som kontrast til dit hus. Bight gule mums gå godt med en mørk grøn ydre, mens dybe lilla blomster arbejder med lys grå sidespor. Plant mums i forskellige farver i dine blomsterbede til et fald accent under buske. Placer mums i hængende potter af forskellige størrelser , og suspendere dem fra lave grene . Brug en stor plante eller tre mindre som en centerpiece på en udendørs tabel . Arranger blomsterne på dine skridt med den mindste pot på det nederste trin , substratpotter i midten og den største pot på det øverste trin .
Scarecrow Display
< p> Sæt fugleskræmsler til at arbejde i din falde værftet display. Placer den ene i en græsplæne stol i forhaven . Prop fødderne på en hø balle omgivet af græskar og mums . Køb eller bygge træ krager på pinde . Stikke en i den fugleskræmsel skulder at efterligne en levende fugl sidder der. Fordel de andre krager omkring hø balle og på jorden blandt blomsterne . Hvis du konfigurerer skærmen ved siden af ​​et træ , binde cornstalks omkring det, fremhævet med små klaser af indiske majs .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com