Hvordan laver Outdoor Harvest Dekorationer
Efterårets høst sæson er en vidunderlig tid til at gøre nogle udendørs udsmykning . Græskar , græskar , cornstalks og sprøde blade i strålende farver alle kommer sammen for at bygge en varm og indbydende scene, der fremkalder en følelse af komfort og fornøjelse. Ved hjælp af en bred vifte af dekorationer oftest leveres af natur , kan du oprette en lille vignet på din veranda , eller en fuld-skala historie, der skitserer skønheden i en sprød efterårsdag , stykket af en frisk plukket æble , og det sjove og festligheder, som omgiver både Halloween og Thanksgiving. Ting du skal
Pumpkins
Basket
Tørret eller silke blade
Pinecones
indiske majs
Mini- græskar, squash og græskar
offerfund stearinlys
Fall tema plantageejer
Oasis
Fall blade på grene , hyben , blade , blomster
Hø baller
Scarecrow
Kunstig smilerynker
majs stilke
Grapevine , bånd eller tørrede bær
Twine
Miniature indiske majs myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Indret din værftet for høstsæsonen
1

Brug høst sæson dekorationer til at kaste en indbydende magi på dit hjem. Græskar , mini- græskar, squash og græskar er meget almindeligt anvendt som symboler på sæsonen, og kommer i forskellige farver, former og størrelser for at tilføje interesse . En stor uncarved græskar vil vare lang tid og ser flot placeret enkeltvis på et lille bord ved hoveddøren , med en kurv af tørrede blade , kogler og indiske majs sidder ved siden af ​​den. Mini- græskar og græskar også ser godt stablet i en kurv.
P Som Halloween nærmer sig, skære græskar i et jack- o-lanterne , hvis du vil. Eller skære toppen off mini græskar og små squash , og grave ud nok af indersiden at placere et offerfund eller lille lys i at gøre høst armaturer, som foreslået af Dot Com Women .

Anden sød idé til efteråret udsmykning er at finde et efterår tema plantageejer eller anden beholder , der vil holde vand , og placere en blok af vandfyldte oase i det. Land Living.com foreslår, at du laver et arrangement af efteråret blade, plante løv , hyben på grene , bær på grene og falde blomstrende blomster, såsom krysantemum . Placer dette efterår minimalistisk arrangement på et bord ved din dør. Scatter nogle reelle eller silke falder blade og en mini- græskar eller to i nærheden af ​​arrangementet . Vær sikker på at holde oase fugtig for en langvarig arrangement.
2

Opret et fald høst yard opsats med nogle større dekorationer. Vælg et sted i din gård, hvor forbipasserende og besøgende vil bemærke det . Stak et par baller af hø sammen om at skabe en kulisse . Lav eller købe et fugleskræmsel til at sidde på ballerne , eller at stå ved siden af ​​dem. Placer en falsk krage på hans skulder , eller sidde en fed græskar på en af ​​baller af hø og placer krage på græskar . The Fun Times Guide foreslår placere et par stilke af majs bag hø baller . Du kan binde dem med fald farvet bånd til at tilføje nogle farve , eller flette vinstok , vedbend eller tørrede bær i dem, hvis du kan lide .
3

Pynt området omkring din postkasse , hvis det er klart synlige fra gaden . Tie majs stilke til postkassen indlæg med robust sejlgarn . Tie orange, rød eller gul bånd omkring stilkene omkring to tredjedele af vejen op . Tilføj nogle kviste af tørrede bær , eller sikre miniature indiske majs til bånd. Placer en stor græskar på hver side i bunden af ​​majs stilke .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com