Hvordan man laver en Hummingbird Feeder Uden en Hot limpistol
Gør dit eget kolibri feeder og fylde det med sugarwater kan medvirke til at tiltrække disse smukke væsner til dit eget værft . Dette projekt er let nok for et barn at skabe med voksent opsyn og det kan gøres med ting , du allerede har omkring huset. Dette projekt er også en god måde at upcycle eller genbruge elementer på anden måde er bestemt til papirkurven. Ting du skal hoteltilbud tomme glas drik flaske med hætte
Scissors
parabol sæbe og vand
wire bøjle
Tænger
Bidetang
Bor med 1/8-inch borehoved
16- ounce krukke eller flaske
1/2 kop sukker
Vand
Twine myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Soak det tomme glas flaske i en vask med varmt vand, indtil etiketten løsnes , hvis flasken har en papiretiket . Skræl etiketten og gnid den resterende lim. Hvis etiketten er plast, snip plastik med en saks og trække det ud. Vask og skyl flasken i vasken. Placer flasken på hovedet på et sikkert sted , indtil det tørrer helt.
2

Træk wire bøjle fra hinanden ved at dreje den i modsat retning af twist nær krogen. Hvis bøjlen er for tyk , vride det ved hjælp af en tang , eller vælg en blødere metal bøjle .
3

Bend og wrap bøjle omkring flasken , så det skaber en holder til det. Vinkel flasken nedad og pak nogle af wiren rundt om halsen , så flasken holdes stramt på plads. Efterlad en lille ledning ved mundingen ende at gøre en aborre for kolibrier. Bøj aborre på en måde, en kolibri kan hvile ved mundingen af flasken. Lav en løkke med wiren nær bunden af flasken (som vil være den højeste del af feeder ) hænge feeder fra et træ eller en plante bøjle senere .
4

Placer hætten på flaske . Bor et hul i midten af hætten , mens du holder godt fast om flasken med den anden hånd . Fjern hætten .
5

Scoop 1/2 kop sukker i en 16 -ounce flaske eller krukke . Fyld resten af ​​flasken med vand og rør det forsigtigt med en ske eller røre pind , indtil sukkeret er opløst .
6

Hæld sukker vand blandingen i kolibri feeder . Sæt hætten på kolibri feeder . Hæng feeder fra et træ ved hjælp af sejlgarn, eller hæng teleslynge på et anlæg krog . Bøj ledning hvis det er nødvendigt for at få automaten til at hænge på en 45 - graders vinkel , eller hvad der virker bedst for din flaske og wire konfiguration.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com