Unique Outdoor Decor
Indret dit hjem behøver ikke at ende med indendørs. Dekorer din veranda , have og græsplæne med kreative elementer til at give din udendørs rum personlighed . Dette er en særlig god idé, hvis du kan lide at underholde eller bare tilbringe tid udendørs , når vejret er rart. Genbruges Varer

Genbrug gamle emner , og bruge dem til nye ting i din have eller på din græsplæne . For eksempel finde en gammel dør på en sparsommelighed butik , og bruge det til toppen af ​​en picnic bord. Find en gammel kano , og fyld den med plantning jord for at skabe en stor plantageejer . Du kan gøre det samme med en gammeldags klo-fod badekar eller et gammelt træ spand . Brug store træstubbe for afføring ved at dække toppen af ​​dem med stof eller simpelthen at placere puder dækket med udendørs stof på toppen af ​​dem .
Zen Garden

Opret en Zen haven i et område af din plæne. Fjern græs fra et område , og grænser op til det med sten eller en dekorativ græs. Fyld det indre af haveområde med hvidt sand. Du kan købe sand fra de fleste have og græsplæne butikker. Placer flere store sten eller japansk-inspirerede statuer i zen haven. Tilføj et stort rake , så du kan skabe design i sandet , mens du slapper af.
Bistro

Gør din ryg veranda, dæk eller en del af dit have eller græsplæne i en bistro. Brug din bistro område for underholdende venner eller for at have middag og drikkevarer med din familie. Vælg en lille , simpel tabel lavet af metal og tilføje simple stole. Vælg et langt, smalt bord , hvis du planlægger at bruge plads til at underholde. Dæk stolesæder med udendørs møbler puder i lyse, dristige farver eller udskrifter . Tilføj et lyst fortelt eller paraply over området. Pynt med rustikke udseende keramiske krukker med store planter inde i dem .
Outdoor Gallery

Brug en del af dit hegn eller en mur af dit hjem for at skabe et udendørs galleri . Vælg tomme træ eller keramiske billedrammer , gamle porcelæn plader eller fade og hænge dem sikkert på væggen. Vælg skulpturer og placere dem mod væggen for at fuldføre din udendørs galleri.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com