# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Plæneklippere >>
Sådan Reparation Starter String i en plæneklipper
Hver gang du trækker starte din plæneklipper , den flettede nylonsnor gnider mod glatte runde ferule i siden af ​​rekylstarteren . Denne konstante friktion forårsager rebet at flosse og i sidste ende bryde . Da det tager kun et par minutter til at passe en ny ledning , skal du fjerne rekylstarteren og vind et nyt reb omkring remskiven ved det første tegn på slid , er det lettere at udskifte en flosset ledning end at grave de fastklemte resterne af remskiven efter rebet snaps . Ting du skal
topnøgle
Skævbider
Tænger
Ny rekyl startsnor
Papir klip
cigarettænder eller matche myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner hoteltilbud KAYAK 1

Skru de tre eller fire 1/4-inch bolte, der holder rekylstarteren til motoren med en topnøgle , og lægge apparatet på hovedet på dit arbejdsbord .
2

Klip ledningen lige under starthåndtaget med et par sideskær og slappe ledningen fra omkring remskiven . Grip knuden stikker ud fra remskiven flange med en tang , og træk den slidte reb ud af starteren.
3

Feed en ny reb gennem starthåndtaget . Bind en figur-otte knude omkring slutningen af ​​ledningen stikker ud gennem bagsiden af håndtaget , og klippe snoren slukket omkring en tomme fra knuden. Hold i håndtaget i den ene hånd og give rebet et par skarpe slæbebåde at stramme knuden.
4

Slap remskiven omkring en halv omgang mod uret imod returfjederen spænding, indtil hullet på i remskivens flange linjer op med ferule på siden af ​​huset . Hold remskiven med tommel-og fodre den nye ledning gennem ferule og op gennem hullet i remskiven flange.
5

Bind en overhånd knude på enden af ​​ledningen. Træk på rebet stikker ud fra ferule , og give det et par skarpe slæbebåde at stramme overhånd knude på remskiven . Nem rebet til at tillade remskiven at afvikle tilbage med uret omkring en halv omgang indtil den stopper.
6

Trim ledningen fra ca 3/8 inches fra knude og forsegle enden ved at smelte det med en lysere eller match for at forhindre det optrævling .
7.

Hook en bøjet papirclips omkring ledningen mellem ferule og remskiven . Træk ledningen opad for at danne en løkke mellem remskiven og den indvendige kant af huset , indtil starthåndtaget hvile mod siden af huset. Slap remskiven lidt at line op hakket på øverste yderkanten af ​​skiven , omkring en tomme , før den når ferule .
8

Sæt remskive ende af rebet ind i hakket på kanten remskiven fra bunden . Vind remskivens to omgange mod uret imod returfjederen spænding, indtil rebet hooked i indhakket er lige forbi ferule . Slæbebåd starthåndtaget at frigøre rebet fra hak ; mindske spændingerne på rebet for at tillade remskiven at slappe af og trække håndtaget mod den side af huset.
9.

Kontroller , at rebet har trukket starthåndtaget hele vejen ind til den side af rekyl boliger; hvis der stadig er nogle slap , skal du gentage ovenstående trin og spændinger remskiven mod uret en tur før trækker rebet fri af hak på siden af ​​skiven ; dette bør trække håndtaget helt ind mod siden af huset.
10

Fastgør rekylstarteren til motoren med boltene fjernet tidligere , og test starter plæneklipperen til at konkurrere installationen. < br >

Hus Have © have.989214.com