# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Plæneklippere >>
Hvorfor Er en Riding plæneklipper batteri Drain
? Fleste plæneklippere er udstyret med en elektrisk starter og med en bly- syre batteri . Hvis plæneklipperen ikke vil starte , en af ​​de ting , der kan forårsage dette problem er et drænet batteri. En plæneklipper skal genoplade batteriet, mens plæneklipperen er i brug ; Men hvis batteriet er tømt , hver gang du forsøger at starte plæneklipperen , kan det skyldes en af flere årsager. Funktionen af ​​en bly-syre batteri i en plæneklipper

blybatteri tjener to vigtige funktioner i en plæneklipper : give opstart elektrisk strøm, og som tjener som referencepunkt ( også kendt som " elektrisk jord ") for plæneklipperen elektriske system. Hvis det elektriske system og batteriet både fungerer korrekt , vil batteriet levere strøm nok til at starte plæneklipperen , og plæneklipperen elektriske system vil genoplade batteriet under drift. Hvis den ene - eller begge dele - . Systemer ikke fungerer korrekt, vil batteriet blive afladet
Korrekt Batteri vedligeholdelse

bly-syre batteri leverer elektricitet ved hjælp af en elektrokemisk reaktion mellem batteriets elektrolyt, og blyplader i batteriet. Over tid vil elektrolytten begynde at kombinere med de ledende plader til dannelse af blyoxid krystaller. Disse krystaller hæmme den elektrokemiske reaktion og reducere strøm til rådighed fra batteriet. For at opløse disse krystaller og opretholde den rette elektriske balance , skal batteriet regelmæssigt efterfyldes med destilleret vand og genoplades . Hvis batteriets elektrolyt niveauet er lavt, eller hvis batteriet ikke er blevet genopladet i mere end en måned, kan batteriet være for afladet til at starte plæneklipperen .
Overdreven Power Drain under Mower Operations

Nogle plæneklippere er designet til at blive brugt som havetraktorer og som små sneplove . Under disse operationer , kan du nødt til at bruge forlygter, trailer belysning eller andre elektronisk tilbehør. Hvis plæneklipperen elektriske system kun producerer nok energi til at drive motoren og oplade batteriet , kan disse enheder røve batteri ladestrøm , eller måske endda beskatte batteriet, hvis brugt magt er større end plæneklipperen elektriske system kan producere.
Parasit elektrisk Drain

der kan være et problem med plæneklipper elektriske system, der dræner batteriet, mens plæneklipperen er slukket. Det elektriske system kan fortsætte med at trække elektriske strøm fra batteriet , hvis der er en kortslutning i systemet. En parasitisk afløb kan også opstå , når visse enheder , som formodes at slukke - ligesom en elektrisk relæ , for eksempel - være tændt, efter at motoren er slukket. En måde at teste plæneklipperen for denne tilstand er at kontrollere, om et strømtræk , mens motoren er slukket. Afbryd batteriets positive kabel fra batteriet. Tilslut et amperemeter mellem batteriets positive terminal og batterikabel. Hvis amperemeteret viser, at der er et strømforbrug på mere end 1 milliampere , er det elektriske system trækker strøm , mens motoren er slukket .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com