Sådan Fix Broken Sprinkleranlæg Lines
Mest sprinkler linjer er lavet af PVC. Dette materiale er et meget holdbart sprøjtestøbt plast , der modstår korrosion. Men plastrør kan bryde under stress, såsom når vandet fryser inde. Med ingen steder at gå, kan den ekspanderende vand skaber revner eller brud i dine underjordiske sprinkler linjer. Reparation denne skade er et spørgsmål om at udsætte pausen og placere en klemme over revnen eller pause. Ting du har brug
Skovl hoteltilbud Pipe reparation klemme
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Find det område af lækagen. Hvis du ikke ved præcis, hvor lækagen er placeret, køre sprinklere i 30 minutter og se efter samlet vand på overfladen. Det område af poolede vand vil angive det område af lækagen.
2

Grav op snavs rundt om det område af lækagen , og pas på ikke at skære ind i PVC linje med skovl. Tag din tid på at fjerne snavs i små mængder.
3

Tør væk snavs omkring revnen eller lække.
4

Placer et rør reparation klemme over revnen . Sørg for, at gummipakningen er placeret direkte på den knæk eller pause. Pakningen vil skabe en vandtæt forsegling omkring lækagen.
5.

Spænd de to skruer placeret på hver ende af klemmen. Spænd dem med hånden, indtil skruerne ikke vil bevæge sig længere.
6

Kør sprinklerne og kontrollere reparationen for tegn på lækage , og udskift snavs omkring røret. Udskift græs, der blev fjernet på overfladen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com