Hvornår er det tid til Water Grass

Der er en ting de mange former for varm- og cool- sæson græs har til fælles : ? Behovet for vand . En ordentlig græs vanding rutine er afgørende for sundhed og udvikling af græstørv . Men ligesom gødning og herbicider , skal gartnere vide, hvornår og hvor meget vand der skal anvendes. Lær alt om din specifikke kultivar af græs , dets individuelle behov og de ​​forhold, som du vil være voksende det muligt at opnå en frodig, grøn græsplæne .
Generelle faktorer, der påvirker en Vanding Regimen

Der er flere faktorer , som påvirke , hvornår du skal vande græs : jordbundsforhold , geografisk placering , græsarter , samlet vedligeholdelse af en græsplæne , tid af året og mængden af ​​skygge græsset modtager . Af alle de faktorer , jordens tilstand er en af ​​de mest kritiske . Græs vokser på ler eller lerjord kræver mindre vanding end samme græs vokser på sandjord .
Hvornår vandet

Fordi græsplæner vokse i sådanne variable omstændigheder bør du følge en grundlæggende vanding Regel: det bedste tidspunkt at vand græs er, når det er nødvendigt. Afhængig af jordtype og vejrforhold, skal vandes ugentligt fleste græsser. Grass vokser i tørre områder kan have brug for hyppigere vanding i fravær af regn. I det tidlige forår eller sene efterår, når græsset ikke er aktivt voksende , kigge efter synlige stikord til at bestemme, hvornår vand. Kig efter misfarvede græstørv eller fodaftryk indtryk på plænen som to tegn på tørke stress og et behov for vand .
Mængde vand

Giver græs en stor nok drikke vand er også nøglen til en sund græsplæne. Målet er at fugte så meget af rodzonen som muligt. For sandjord , der er omkring 1/2 tommer til en 6 -tommer dybde ; for lerjord , gælder omkring 1 til 1 1/2 inches af vand . Indsæt en skovl eller jord sonde ind på plænen for at måle den gennemsnitlige roddybde af græsset . Bestemme, hvor længe du behøver at forlade din særlige lawn sprinkler på at anvende vand nok til at nå græsrødderne .
Bedste tidspunkt på dagen til Water

Når græsset vandes er lige så vigtigt som , hvor meget den modtager. The Natural Resources Conservation Tjeneste anbefaler vanding i den tidlige morgentimer eller sent om natten for at mindske risikoen for fordampning. For den bedste styring af vand , undgå vanding når det er blæsende.

Hus Have © have.989214.com