Kunstgræs i Pennsylvania
Pennsylvania har bjerge, dale , sletter og skove. Mens alle disse naturtyper giver for et væld af planters liv, ikke alle er bedst i stand til at understøtte en naturlig græsplæne , som kan kræve en hel del vand og vedligeholdelse. På grund af dette , har flere husejere gjort skifte til kunstige græsplæner . Valg af Grass

Vælg hvilke type græs , og hvor at købe kunstgræs er ofte en af ​​de mest udfordrende dele af at skifte til en syntetisk græs græsplæne eller felt . Lokale entreprenører , såsom SprinTurf kunstgræs Systems og Pennsylvania Syntetisk Grass , tilbyder en bred vifte af græstørv til små projekter, såsom foran eller baggårde, og større dem , såsom boldbaner og golfbaner . Selvom valget af græsarter kan begrænses , vil lokale entreprenører også installere plænen. For et bredere udvalg og til landområder, hvor entreprenører ikke er tilgængelige , de nationale virksomheder producerer og sende flere typer af kunstgræs på landsplan. Disse græsser er lavet af materialer , såsom nylon eller polyethylen og kommer i en række af græs stilarter, fra den korte tusindben egnet til putting greens til længere svingel eller St. Augustine og rug .
Installation

Pennsylvania har en række af landskaber, der kræves ingen særlige instruktioner til installation af en syntetisk græs der . Start med at rydde det areal og klassificering det ned, indtil det er helt fladt. Påfør et lag af fint knust grus . Dette lag skal være 3 inches eller mere, og vil tillade vand at løbe gennem syntetisk græs system i jorden. Tamp grus ned med en pladevibrator , indtil det er fladtrykt og sammenhængende . Påfør tæppe af syntetisk græs , holde den nede med galvaniserede landskab spikes. Forskellige virksomheder og produkter bruger forskellige metoder til permanent limning kunstgræs til overfladen ; nogle bruger lim , mens andre foretrækker et proprietært bonding system.
Vedligeholdelse

Mest kunstgræs -systemer er bygget til at holde 10 år eller mere , men maksimal levetid kan kun opnås med korrekt vedligeholdelse . Pennsylvania er kendt for sin løv , men rive blade og snavs ud af den kunstige græsplæne jævnligt er vigtig, da rådnende organisk materiale kan føre til meldug eller svamp vækst. Derudover efter en kraftig storm eller snefald , sikre, at der sker en ordentlig dræning af vand på alle dele af plænen. Stillestående puljer er grimme og kan også være en kilde til Meldug.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com