Asheville Water Gardens
Vand haver blev første gang brugt i 1852 I disse haver, er puljer eller vandløb bruges som det centrale element og vandplanter ofte dominerer haven. . Mange vand haver tilbyder sindsro og skønhed til deres besøgende. Dette ville forklare deres popularitet i hele Asheville, North Carolina, tiltrækker turister og lokale besøgende ens. Der er fire vand haver beliggende i Asheville ; Botanisk Have i Asheville, Biltmore Estate , Richmond Hill Inn og 1889 WhiteGate Inn & Cottage . Botanisk Have i Asheville

Botanisk Have i Asheville , tidligere kendt som University of North Carolina Botanisk Have, strækker sig over 10 hektar . Det er hjemsted for over 600 arter af planter, der er hjemmehørende i det sydlige Appalacherne . Blandt de 600 arter , der er 50 af dem anses for sjældne , truede eller ualmindelige på enten en stat eller føderale niveau . Nogle af de sjældne arter findes her nævnes Swamp Pink, Pale Yellow Trillium og bredbladede Coreopsis . Der er to peak blomstrende sæsoner på Botanisk Have i Asheville. Den første blomstrende sæson optræder i foråret fra april til maj. Den anden blomstrende sæson finder sted fra midten af ​​sommeren i det tidlige efterår. En halv - mile loop vandresti tager besøgende gennem vandløb og enge og ind i en wildflower bugt . Undervejs picnic bænke give besøgende et sted at sidde og nyde udsigten , eller har en rolig picnic. For at bevare roen i haverne , spørger de , at du ikke medbringe kæledyr , sportsudstyr eller radioer , mens du besøger .
Biltmore Estate

Biltmore Estate er en unik fransk slot . Indersiden, det er en 250 -værelses hjem. Gæsterne kan nyde en selv- guidet tur , der indeholder liv og historie i Vanderbilt familien. Udenfor tiltrækning har 75 hektar haver og skove , der blev designet af Frederick Law Olmsted , en berømt landskabsarkitekt .
Richmond Hill Inn

Richmond Hill Inn har Kroket Cottages at overse de attraktive Parterre Gardens. Disse haver er victorianske anlagte og indeholder forskellige vand funktioner , monumenter , naturlige haver og velplejede haver . Parterre Gardens ligner parterres af den victorianske tidsalder, geometrisk form og enkel i naturen . De omfatter stier, der løber mellem havens bede og et vandfald med en forhøjet terrasse lige over .
Af 1889 WhiteGate Inn & Cottage

1889 WhiteGate Inn & Cottage har den eneste vand haven for at vinde to priser i sin kategori , i 2002 og 2007 Best Water Garden og 2003 Bedste Landscape Garden Mænds Garden Club og kvalitet årlige konkurrence . Disse prisbelønnede haver blev også præsenteret i de årlige kvalitetsrapporter Forward Fars dag Garden Tour i 2002 og 2007. De blev også præsenteret på National Garden Conservancy Tour i 2005.

Af 1889 WhiteGate Inn & Cottage er hjemsted for et stort udvalg af usædvanlige planter, herunder 300 forskellige stauder , roser, hostas og urter, samt 18 sorter af japansk ahorn . Drivhuset indeholder 1500 forskellige orkideer og tropiske blomster . Vandfald, sidder områder og stier er placeret overalt i haven , hvilket giver en rolig beliggenhed for alle, der besøger .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com