# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Lawn Basics >>
Hvilken slags Rake til brug for Grass Seed
? Grundede over river på hjem forbedring butik , du finde forskellige kalibre af river til dine forskellige udendørs behov. Ved såning græs, du har brug for mere end én slags rive til at udføre jobbet : en have rake med hårde tænder til at arbejde og smuldre jorden før såning og et blad rake med afslappede tænder til at udjævne jordoverfladen bagefter. Forberedelse af Soil

Når såning bare pletter i græsplæner , græsfrø fungerer bedst, når deponeret på oparbejdet jord. Når såning ubrudt jord, frø sidder på toppen af ​​jorden, ikke er i stand til at arbejde sig vej ind i snavs. Drej jorden ved hakning det, og derefter rive med en have rake. De stærke tænder i haven rake break klumper af jord , der forlader sprækker i skidtet . Græsfrø falder i de sprækker , som gør det muligt at opbygge stærke rødder inde i jorden .
Leaf Rake

Efter sprede græsfrø generøst over arbejdet op snavs , bruge bagsiden af et blad rake til at deponere frø dybere i skidtet . Ved at bruge bagsiden af bladet rake , du giver et let tryk for at arbejde frøene i jorden uden omrøring af snavs. Bladet rake glatter bunddække , så plænen til at se ensartet .
Forskel

Brug den rigtige rive til såning græs kan betyde forskellen mellem frodige grøn vækst og patches af ny græs vokser her og der. Plastic blade river fungerer bedst, når nivellering snavs eller spredning af græsfrø , men de har ikke udholdenhed til at arbejde i jorden. Have river giver styrken til at grave i bunddække , løsne klumper af snavs , så frøene kan udvikle sig uden vanskeligheden ved at arbejde gennem jorden.
Vælge en Rake

Når vælge en have rake , holde riven for at kontrollere vægten . En tung rake kan trække på ryggen og resultere i smertefulde kramper , når du bruger den. Check for rust -resistente river og sørg raken har korte , tykke tænder at bryde og distribuere snavs knolde . En plastik blad rake kan let knække sine tænder , så sørg for, at plast er tyk og ikke tynd. Kig efter et bredt hoved , der kan arbejde et større område af jorden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com