Sådan beskytter plænen fra en bærbar Fire Pit
En bærbar brand pit er en populær tilføjelse til mange baggårde i hele landet. Ilden put kan tankes med træ , propan eller naturgas. Men uanset hvilken type brændstof du vælger, den bærbare brand pit vil stadig har en åben ild. Denne flamme kan kaste gnister , der kan enten mørkere eller faktisk antænde græsset omkring den. Når dette sker, kan din græsplæne blive beskadiget fra flammerne . Der er et par ting, du kan gøre for at hjælpe med at beskytte din græsplæne fra den bærbare brand pit. Instruktioner
1

Find forskellige steder i din gård, hvor du kan være i stand til at installere din bærbare brand pit. Disse områder bør være væk fra højt græs og andre træer og planter, og det sted, du vælger, kan ikke være på en bakke eller drejning.
2

Kontroller, at det sted, du vælger til din bærbare brand put ikke hælder . Brug et niveau og grave nogle af området, hvis det er skrå . Dette vil hjælpe med at beskytte det omgivende græsplæne fra mulige problemer med den bærbare brand pit.
3

Lej en certificeret professionel til at installere en gas bærbar brand pit. Disse kan være farligt for din græsplæne og din families sikkerhed , hvis de ikke er installeret korrekt.
4

Tilføj masser af sten , sten eller mursten omkring din bærbare brand pit. Dette vil opbygge et område omkring brand pit , der hjælper til yderligere at adskille den fra din plæne.
5

Bring en slange i nærheden af ​​din bærbare brand put , når du bruger det. Hvis nogle gnister skulle antænde et område af dit græs , kan du beskytte den med det samme ved at bruge din slange til at slukke branden .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com