# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Lawn Basics >>
Den bedste måde at overseed en Plæne
En frodig grøn græsplæne , målet for mange husejere, er faktisk resultatet af hårdt arbejde hele året. Fall er en travl tid for plænepleje da dette er generelt, når eftersåning finder sted. Eftersåning reparationer tynde, nøgne områder af plænen på grund af tørke , insekt-og varme skader at give en tyk , sund og weed- fri græsplæne. Ting du skal
plæneklipper
Rake eller de- thatcher
Aerator
Græsfrø
24-24-4 starteren gødning
Straw
Vand
Vis Flere Instruktioner
1

slå græsset lavere end normalt med en ridning eller walk-behind plæneklipper . Skær svingel græs, for eksempel til en højde på 2 inches i modsætning til den 3 - til 4 -tommer højde, i hvilken den normalt er skåret . Taske eller rake udklip efter klipningen .
2

De- stråtag plænen område, der skal overseeded . Brug en rive eller de- tækkemand bag en ridning plæneklipper til at trække og rive ophobninger af stråtag fra græsset. Saml og fjerne alle akkumulerede stråtag fra plænen .
3

lufte plænen område skal overseeded , ved hjælp af kerne luftindblander. Lufte plænen helt i én retning med back -og-tilbage passerer , så 90 grader vinkelret for at sikre god udluftning.
4

Brug sprederen til at anvende græsfrø såsom svingel med en hastighed på 2 til 4 £ . per 1.000 kvadratmeter. Sæt spændet renten på sprederen i henhold til producentens anbefalinger. Anvend halve frø med sprederen i én retning og den anden halvdel 90 grader vinkelret på den første retning.
5

Anvend en afbalanceret starter gødning med et forhold på 24-24-4 til den podede plænen . Påfør gødning baseret på producentens anbefalinger for eftersåning og indstille sprederen i overensstemmelse hermed. Som med græsfrø, anvende halvdelen af ​​gødning med sprederen i én retning over græsplænen , og den anden halvdel 90 grader vinkelret .
6

Påfør en let dækning af halm til overseeded græsplæne baseret på personlig præference. Let sprede halm på plænen med særlig vægt på bare eller tynde områder at dække såsæd og gødning .
7.

Vand den overseeded græsplæne baseret på lokale vejrforhold. Påfør vand dagligt, hvis jorden er tør , og prognosen ikke kalder på regn. Fortsæt med at vande græsplænen efter behov for at holde den fugtig og fremme spiring .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com