Sådan Trench et sprinklersystem
Lawn sprinkleranlæg levere vand til dit græs gennem underjordiske kunstvanding rør . Disse rør er installeret i skyttegrave , som du kan grave i din græsplæne med en skovl og pick . Når du køber et sprinklersystem , producenten giver en designskabelon til at hjælpe dig med at kortlægge , hvor kunstvanding rør og sprinklere skal placeres . Producenten vil også give nyttige fakta om dit klima og græsplæne. Ting du skal
Sprinkler rør kort gældende Yard stakes
Twine
Pick
Skovl
plast presenninger
Målebånd

Vis Flere Instruktioner hoteltilbud
1

kortlægge din sprinklersystem på din græsplæne , i henhold til producentens anvisninger. Sæt indsatserne ind i gården til at markere hvor sprinkler rørene vil gå . Placer den første indsats på det punkt i plænen , hvor røret vil forbinde til sprinkler systems reguleringsventiler .
2

Tie sejlgarn til hver stav og snor dem i henhold til dit design kort . Spænd sejlgarn for at skabe en lige linje mellem hvert spil.
3

Lay plast presenninger ned på hver side af udgravningen af hver skyttegrav . Bevar din spadestik og græs ved forsigtigt at indsætte skovl ca 1 cm under overfladen og nysgerrige det op af jorden , idet rødderne med det. Sæt hvert stykke græstørv på yderkanten af ​​presenninger , så de ikke bliver forstyrret . Line dem op i den rækkefølge , så du kan sætte dem tilbage i deres oprindelige plads.
4

Bestem dybden af ​​din skyttegrav ved at tilføje 12 inches til diameteren af ​​din sprinkler rør . For eksempel kan en 2- tommer diameter rør behov for en 14-tommer dyb grøft . Hvis du bor, hvor jorden fryser om vinteren, grave til 18 inches eller under dybden af jorden er frost linje , hvis denne er dybere. Tilsæt derefter diameteren af ​​røret for at bestemme den endelige dybde .
5.

grave grøfter med en pick og skovl , ved hjælp af sejlgarn linjer mellem indsatserne som din guide . Placer snavs ind på presenninger , så du kan genopfylde skyttegravene , når du lå i din sprinkler rør.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com