Hvordan du skal aflevere haveaffald i Franklinville , New Jersey
Skrald og affald fjernelse i Franklinville , NJ, leveres af Franklin Township Institut for Offentlige Arbejder. Afdelingen vedligeholder specifikke krav og politikker i forbindelse med de forskellige typer af affald, de håndterer . Hvis du har brug for at bortskaffe haveaffald i Franklinville , skal du følge disse specifikke retningslinjer. Instruktioner
1

Placer dine blade, børste og andet haveaffald i Franklin Township blad poser. Disse poser kan købes til en pris på 50 cents hver fra den kommunale Clerk kontor , som er placeret ved 475 DeMott Lane, eller ved Institut for Offentlige Arbejder , som er placeret på 40 Churchill Avenue. Hvis du foretrækker at bruge store-købte blad poser , skal du købe Franklin Township klistermærker til at overholde de poser. Mærkaterne findes på de ovennævnte steder til en pris på 25 cents hver .
2

Luk dine blad poser og placere dem i nærheden af ​​kantstenen til afhentning , som er tilgængelig på mandage fra den 25. oktober til november 29. .
3 p Hvis du har brug for at bortskaffe haveaffald på et tidspunkt, hvor kantsten -side pick up er tilgængelig , bringe dine fyldte blad poser til Department of Public Works , som ligger på 40 Church Hill Ave. Afdelingen er åben mandag til fredag ​​fra 7:30 til 2:30 Du vil modtage en gratis udskiftning blad taske til hver fulde pose du bortskaffe.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com