Turf sorter
Turf er et andet ord for græsplæne og græs . Det er generelt et rum af rekreative og æstetiske jord, der er beplantet med græs. Denne græs holdes derefter konsekvent på et normalt lav højde. Græstørv kan også være kendt under andre navne som grøn, felt eller beg, afhængigt af konteksten . At have en græsplæne eller græstørv, der ser pænt ud er en værdsat kunststykke nogle husejere . Wintergreen Couch

Wintergreen sofaen er en alsidig form for græstørv, der har brug for en fuld sol position . Det har små blade, der er en behagelig grøn. Det er en slidstærk selvom blød overflade takket være rodfæstede jordstængler og Stolens . De anvendelser for vintergrøn sofa er talrige. Denne mangfoldighed af græstørv kan bruges ikke kun til homes ' græsplæner , men også for golfbaner eller til tennisbaner. Mow vintergrøn sofa hver 10 til 14 dage ved en længde på 10 til 15 mm .
Kikuyu

Kikuyu er en type af græstørv, der er kendt for at have en lys grøn farve . Det er en græs, der er mest hensigtsmæssig for brede acre områder. Brede acre områder er rum såsom folde og sportslige områder. I sommeren og foråret, er du nødt til regelmæssigt at slå Kikuyu hver 7 til 10 dage. Denne mangfoldighed af græstørv har brug for en fuld sol position , og det er kendt for at overtage hele haver i en bolig.
Conquest Couch

Endnu en sort af græstørv er erobring sofaen, som er et fælles , hurtigt voksende græs, der er hjemmehørende i Europa . En semi - dværg , steril type sofa , erobring sofa er passende for et par forskellige indstillinger. Conquest sofa er egnet til både boliger samt kommercielle sportsfaciliteter. Dette skyldes det faktum, at erobring sofa har en lavere strå vane end vintergrøntolie sofaen. Sliddet tolerance på denne græstørv sort er meget god , selvom det er svært at holde sin farve hele året.
CT2 Couch

Med en fin tekstur , CT2 sofa har tunge slid egenskaber samt en tolerance over for herbicider , ifølge Jimboomba Turf . CT2 sofaen står for Cynodon dactylon . I vintervejr , der er særligt slemt , kan denne græstørv sort komme til at blive misfarvet , men ellers har en rig, mørk grøn farve. Det er en grønsvær sort, der er ideel til både kommercielle såvel som indenlandske græsplæner. Dette skyldes både dens tolerance over for tørke samt hårdførhed .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com