Er Peat Moss en god jord Ændring til Græsplæner
? Voksende en sund græsplæne resultater fra en bred vifte af indsatser, såsom korrekt vanding , gødskning på en regelmæssig planlægning, styring af ukrudt og klipning. Tilføjelse jord ændringer er nyttigt at øge jordens evne til at holde vand og støtte i beluftning af tunge jord. Spagnum er en billig jord ændring nyttigt til store områder som boligområder græsplæner. Valg jord ændringer

Fælles jord ændringer , der anvendes i græsplæner og haver omfatter kompost , forarbejdede gødning , sphagnum , hø, tørrede blade og savsmuld. Jord ændringer bidrage til at bryde op lerjord og øge vandholdende evne sandjord . Nogle jord ændringer , ligesom kompost tilføjer næringsstoffer til jorden . Andre, som tørv , har lave ernæringsmæssige niveauer. Læg en 1 - . Til 2-tommer lag oven på jorden og arbejde det ind til en dybde af 3 til 6 inches for de bedste resultater , ifølge University of California Guide til sunde Græsplæner hjemmeside

Fordele ved Tilføjelse Peat Moss

Tørvemos er let tilgængelige til brug som en ændring græsplæne jord. Den har en lav nedbrydningshastighed i jorden, hvilket betyder at du ikke behøver at genanvende ofte. Det er relativt billige, så kan bruges til at ændre jorden i store områder som græsplæner. Spagnum har god vandholdende evne og ikke tilføjer store mængder af kvælstof , der kan brænde planterødder når det bruges med gødning , ifølge University of Missouri specialist Manjula V. Nathan. Tilføj den til sandede jord områder for at hjælpe dem med at holde vand bedre og lerjord til at give mere tekstur til at bryde op knolde , så luft og vand kan trænge lettere .
Problemer med at tilføje tørv Moss

Fordi sphagnum ikke indeholder meget kvalitet næringsstof for græsplæne græs , skal du anvende ekstra gødning på en regelmæssig basis . Tørvemos har også en pH-værdi på 3,6 til 4,2 , hvilket gør det til en sur forbindelse , som yderligere kan forstærke den sure af sure jorde. Plænegræs foretrækker en pH 6,0 til 7,0, så forsure jorden i plæner , der allerede er lidt sure, kan have en skadelig virkning på græs plantevækst.
Særlige overvejelser

Tørvemos kan være effektive , når de anvendes under særlige omstændigheder , som når at spire nye græsfrø eller såning at udfylde bare områder . Det kan også anvendes til at forhindre svamp sygdom, ifølge Alabama Cooperative Extension forfatter Chazz Hesselein . Vanding , gødskning og jorddækning med spagnum er effektiv i bekæmpelsen af ​​take- all root - rot svamp , der angriber St. Augustine græs i hele Syd.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com