# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Lawn Basics >>
Hvornår bør du overseed svingel
? Cool- sæson græsser , såsom svingel , har tendens til at visne i løbet af sommeren , så boligejere med græsplæner fuld af tør, brun græs. Som reaktion på denne situation , mange boligejere vælger at overseed svingel hvert efterår . De ekstra frø tilskynde græsplæne fylde i foråret og udfylde eventuelle bare pletter , der kan have udviklet under særligt lange perioder med varmt og tørt vejr . Features

svingel er en cool- sæson græs, og som sådan, det vokser bedst, når vejret er køligt og fugtigt ; i sommeren, kan svingel gå i dvale , og de ​​tidligere grønne blade vil vende et utiltalende nuance af brunt . Men i vinteren, mange typer af svingel forbliver grønne , selv når dækket med sne. Svingel græsser er velegnede til de nordlige områder , men de skal vandes jævnligt i løbet af sommeren til at forblive frodig og attraktiv. I det sydlige, er svingel ofte kombineret med varmetålende græsfrø til at skabe en sund, attraktiv spredning af året rundt grønt.
Overudsåning

Overudsåning er den proces af sprede græsfrø over en eksisterende græsplæne. I almindelighed er det udretter en af ​​to ting : enten skaber en kombination af cool-sæsonen og varme - sæson græsser inden for en enkelt indstilling , eller det hjælper forynge en kæmper græsplæne. I begge tilfælde er det bedst at overseed svingel i løbet af dets mest aktive vækstperioder - forår eller efterår . I de fleste tilfælde falder er at foretrække, da den kolde vinter vejr er med til at sikre tilstrækkelige spiringshastigheder det følgende forår.
Procedure

For at overseed en græsplæne , boligejerne skal slå græsset kort og derefter bruge en have rake at indsamle og fjerne eventuelle udklip eller snavs. Sprede frø , breder 5 til 10 £. af ny svingel pr hver 1.000 kvadratmeter af værftet, så vande plænen til at vaske nye frø ned mellem bladene på eksisterende græs ; du kan også rive plænen at opnå dette.
Seed Selection

Når renovere en græsplæne ved eftersåning , skal området reseeded med græsser, der har sammenlignelige dyrkningsmetoder krav. Nye , forbedrede svingel sorter tendens til at have flere fordele end gammeldags sorter dog før du skifter frø , dobbelttjekke at sikre, at alle græsser plantet i en enkelt gård har lignende voksende behov .


Hus Have © have.989214.com