# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Lawn Basics >>
Winter Grass Gødning
Om vinteren, græsplæner brug for pleje , så de vil vokse grønt i foråret. Befrugtende græs i det sene efterår eller tidlig vinter giver næringsstoffer til at opbygge i jorden. Græsrødder vil udvikle under koldere måneder, og de ​​næringsstoffer, vil være der for at fremme ny vækst i foråret. Græsser er opdelt i varmt vejr græsser , der går i dvale i kolde måneder og cool- vejr græsser , der vokser i løbet af det sene efterår , tidlige vinter og det tidlige forår . Langsom frigivelse Gødning

I sommermånederne når mikrober i jorden aktivt nedbryde gødning og gøre næringsstoffer til rådighed for planterne , skal du bruge quick-release gødning. Om vinteren, men denne aktivitet bremser, og du skal bruge en langsom frigivelse vinter græs gødning. Disse gødning vil give vigtige næringsstoffer til at imprægnere jorden over flere måneder.

Næringsstoffer i Winter Grass Gødning

Kvælstof er en af ​​de vigtigste næringsstoffer for planters vækst og det kan være særlig vigtig for græs. Vinter græs gødning skal indeholde mindst 1 £ kvælstof til 1.000 kvadratmeter græsplæne. Andre næringsstoffer i gødninger er fosfor og kalium , som kaldes også kaliumchlorid . De fleste vinter græs gødning indeholder mere kalium end fosfor. Disse næringsstoffer er ofte identificeret som N, P og K , og mange græs gødning spænder fra en NPK vurdering af 20-0-0 , som ville indeholde 20 procent af kvælstof og ingen fosfor eller kalium , til 30-5-15 . De fleste græs gødning vil indeholde mere kvælstof end andre næringsstoffer.
Hvornår skal Gød

Mange varmt vejr typer af græs gå i dvale som temperaturerne falder, og det er vigtigt at befrugte lige før dette sker. Når græsset går i dvale , vækst over jorden stopper for at spare energi og beskytte mod frost . Da græsstrå ikke tager op næringsstoffer , kan rødderne udvikle sig i løbet af vinteren. Du ønsker at befrugte før hviletilstand for at give rødderne med de næringsstoffer, de behøver for at vokse sig stærke og sunde. Det er vigtigt ikke at gøde , når græsser er stresset , fordi dette kunne brænde rødderne.
Før Befrugtende

Før du bruger penge på en gødning , er det en god idé at få jord testet for pH-niveau , fugt, næringsstof niveauer og andre faktorer. Forstå, hvad jorden mangler vil hjælpe dig med at vælge den gødning, der vil skabe optimale betingelser for vækst . Ofte vil universitetets extensions tilbyde jord afprøvning for et beskedent gebyr, men du kan også bede om at teste tjenester på din lokale græsplæne og havecenter . Nogle hjem forbedring og haven butikker sælger også jord testkit til brug i hjemmet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com