Hvad er kemikalier, Kill Bamboo
? Bambus vokser hurtigt uden en masse særlig opmærksomhed , hvilket gør den velegnet til uerfarne gartnere. Det største problem med bambus er, er spreads hurtigt at overtage en haven eller gården . Selv et par stilke af bambus kan vokse hurtigt nok, at det ikke giver plads til andre typer af vegetation . Kemikalier til at dræbe bambus arbejde bedst , når det kombineres med andre metoder til udryddelse . Stop Roots

Angrib bambus med en skovl eller beskæresaks , afhængigt af tykkelsen af stilkene . Arbejde i løbet af foråret måneder og trimme bambus stilke , indtil hver enkelt sidder selv med det omgivende terræn . Bambus har en tyk rod i midten af anlægget kaldes en rhizom . Filial plantens rødder væk fra rhizomet . Rhizomet er meget svagere i løbet af foråret . Hold øje med eventuelle tegn på bambus vokser igen og skære toppen. Fortsæt med at skære toppen af ​​den bambus, der langsomt dræber rodnettet indtil planten dør helt.
Ukrudtsmidler

Påfør et tyndt lag af herbicid direkte til bladene af bambus. Bambus Inspiration anbefaler at bruge et ukrudtsmiddel som Roundup . Vent mindst en uge , hvilket giver planten nok tid til fuld absorption af kemikalier. Trim bambus med en sav eller beskæresaks , skære ned til bunden af planten og udsætter indersiden. Påfør herbicid til det indre af anlægget. Se bambus i to uger , på udkig efter tegn på vækst . Hvis bambus fortsætter voksende , derefter skæres toppen af igen og anvende mere herbicid på indersiden af planten.
Clump Systems

Bambus kan vokse i en klump system i stedet for voksende uafhængigt. Klump system betyder, at vokse rødder i en stor dannelse og deler et rodsystem . Arbejde på kun én plante ad gangen gør intet , fordi de andre planter fortsætte med at vokse . Du skal angribe og dræbe rodsystem , som dræber al bambus. Grave jord og snavs omkring bambus , udsætter rodsystemet. Bryde rødder med en skovl og anvende herbicid til alle områder af de udsatte rødder.

Nonchemical Midler

Ifølge Gardens Alive! , Eddike værker samt kemikalier på dræbe bambus. Sitet anbefaler en 20 procent opløsning af eddike til vand. Brug æble cider eddike eller destilleret hvid eddike . Skær stilke af bambus ned til jordoverfladen , og hæld eddike blandingen over toppen. Gentag processen , som du ville gøre med ukrudtsmidlet , hvis bambus ikke dør efter én behandling.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com