# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>
Sådan Grow Bay Leaf
Laurbærblad gennemsyrer gryderetter , saucer, lagre og endda te med smag. Du kan bruge den til at skabe en beroligende bad eller et hoved krans ligesom de gamle grækere var glad for at bære . Denne staude har mange nyttige formål at tjene , hvilket er godt, fordi det kommer til at være helt til stede i din have eller dit hjem. Disse naturlægemidler planter kan vokse et sted mellem fem og 60 meter høj. Læs videre for at lære mere . Instruktioner
1

Køb en lille bugt laurbærtræ . Voksende laurbærblad fra et frø er svært ; det kan tage op til seks måneder, og ofte ikke rod overhovedet. Voksende fra en skæring er også meget udfordrende, så gem denne energi til alle de madlavning du vil gøre med din urte høst .
2

plante dine laurbærblad træ udenfor, hvis du bor i zonerne 8 til 11 og vejret er for det meste milde. Hold dit træ beskyttet mod kraftige vinde , og hvis du bor i et meget varmt klima , tilbyde det delvis skygge . Ellers laurbærblad elsker fuld sol . Hvis du bor i et nordlige område , kan du holde din laurbærblad udenfor i en gryde i de varmere måneder og flytte det indendørs om vinteren .
3

Tilbyd udendørs planter ekstra beskyttelse mod frost i vinteren ved at vikle planten for at beskytte den og lægge hø på jorden ved rødderne. Hvis din laurbærblad er udsat for frost , chancerne er bladene bliver brune. Trim anlægget til seks inches over jorden, og det vil spire kommer foråret.
4

Hold jorden veldrænet . Gøde din laurbærblad omkring to gange om året og give den masser af gode komposteret jord.
5

Lad træet tørre ud mellem vandingerne. Over vanding vil beskadige anlægget. Men hvis det er meget varmt ud , vand dit træ .
6

Prune dit træ i foråret for at holde det under kontrol , medmindre du har brug for 60 meter værd af laurbærblad . Nogle mennesker forme deres træer i pyramider .
7.

Husk, når du bruger laurbærblad , at frisk laurbærblad er meget stærkere end hvad du får i de bittesmå plastic urt containere på købmand . Fjern altid laurbærblad fra maden før servering det som bladene kan være for svært at tygge.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com