# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>
Sådan Grow Comfrey
Comfrey er en flerårig urt med behårede blade og klokkeformede blomster . Det er et medlem af hjulkrone familie, og blev engang anset for at beskytte rejsende på deres rejser . Kulsukker kan bruges som en lægeurt , te , grøntsager, foder og jordforbedringsmiddel . Det er let at dyrke , spreder sig hurtigt når de er etableret og bor i mange år. Hvad du har brug
Comfrey stiklinger
Murske
kompost eller gødning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Klare ukrudt fra jorden. Dyrke jorden og berige den med kompost eller gødning .
2

Divide planter med flere kroner eller grave en del af rod og plante . Transplant rodstiklinger mens de er i dvale i enten forår eller efterår .
3

Plant kulsukker i fuld sol til delvis skygge hele vækstsæsonen . Plant rodstiklinger før september . Divisioner eller transplantationer kan plantes op til begyndelsen af ​​oktober. At producere en tung udbytte skal kulsukker planter vokser før vinteren .
4

Sow planter i en dybde af 2 til 8 inches, afhængigt af hvor tung jorden er . Plant dybt i let jord . Arranger planter i rækker 3 meter fra hinanden. Må ikke plante kulsukker tæt til mindre urter.
5.

berige jorden jævnligt med kompost eller gødning . Vand efter behov i tørre perioder. Rototill mellem planterne for at slippe af ukrudt.
6

Cut blade jævnligt fra basen. Dette vil stoppe blomstring og lade planten til at lægge mere energi i producerer blade .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com