# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>
Sådan Grow Spearmint
En indfødt i Europa, spearmint er en populær plante med havefolk . Det er hårdfør til det punkt, hvor den er invasiv ; spearmint kan nemt overtage en urt seng. Det er også bedre frisk , i modsætning til sin nærmeste slægtning , pebermynte . Spearmint har en mere velsmagende aroma end pebermynte og anvendes i madlavning og som garniture . At vokse mynte, følge disse trin. Instruktioner
1

Beslut dig for en placering. Fordi det er meget invasive og tilbøjelige til at tage over en seng , de fleste veteran gartnere plante spearmint i potter eller containere. Find spearmint , hvor det vil få delvis skygge . En traditionel sted at plane spearmint er under en dryppende vandhane yard .
2

Brug god jord . Spearmint kan lide rig, veldrænet jord . En pH-værdi på 6,5 til 7,0 er bedst til dyrkning mynte. Jord tilsætningsstoffer, såsom kompost eller gødning , er gode for mynte.
3

Beslut mellem stiklinger eller frø. Mange gartnere har problemer formerings spearmint fra frø. Mint er let at vokse fra stiklinger. Frøplanter er normalt tilgængelige fra en planteskole eller bede en kollega gartner for nogle. Plant dem efter alle faren for frost er forbi . Spearmint planter har brug for plads og vil spredes ; plads dem 36 til 48 inches fra hinanden . Hvis man starter med frø , so indendørs 8 til 10 uger før den sidste frost .
4

Vand hyppigt. Spearmint trives i fugtig jord , men ikke over vand. Vand ved regelmæssige intervaller for de bedste resultater.
5

Harvest når spearmint begynder at blomstre. Fjerne op til en tredjedel af det spearmint plante , gren og blade. De resterende anlæg vil igen vokse til senere høst. Brug bladene umiddelbart ; spearmint tørrer ikke godt.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com