# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>
Sådan Grow Bush Basil
Bush basilikum er meget mindre end sin søde basilikum fætter . Mens sød basilikum kan vokse til 2 til 3 meter , bush basilikum når kun 6 til 10 inches. Det er mildere i smagen , men bruges i madlavning på samme måde som alle sine større fætre . Bush basilikum er kendt i gartneri verden som " Ocymum minumum . " Brug disse trin til at vokse bush basilikum . Instruktioner
1

Beslut indenfor eller udenfor. På grund af sin lille størrelse, kan bush basilikum nemt dyrkes indendørs i potter. Det har brug for en god pottemuld og ingen kuldenedfald . Er behov for en solrig vindue , med flere timer af sollys . Hvis udplantning , bush basilikum brug solskin i 3 til 4 timer i varme områder eller 6 til 8 timer i kølige områder .
2

Bliv klar til udplantning. Hvis plantning i en gryde , bruge en god kvalitet pottemuld . Brug ikke en pot, der er for stort ; bruger omkring en 6 til 9-tommers pot. Hvis voksende udendørs , klar til jorden ved at fjerne ukrudt , tilføje kompost og grundigt vanding en dag før såning frø . Bush basilikum trives på rige jord .
3

plante frøene . Jorden skal være varm , mellem 75 og 90 grader F. Frø bør drysses let og dækket med ikke mere end en fjerdedel tomme af jord eller kompost. Tryk på den seedede område forsigtigt for at jord kontakt til spiring. Vand frøene let. Som et andet alternativ , købe bush basilikum planter på en planteskole til at fremskynde produktionen.
4

Hold jorden fugtig. Efter omkring en uge , opstår de bittesmå bush basilikum planter . Tynd bush basilikum , når planterne har to blade. Thin ved at trække op de svageste eller misdannede planter. Dette giver de andre planter mere plads til at vokse . Tillad omkring 10 inches mellem bush basilikum planter .
5

Gød og pleje bush basilikum. Hvis plantet i en gryde, fodre med en gødning beregnet til grøntsager og urter planter. Gød en lille beløb hver måned . Vand en gang om ugen , eller når jorden er tør . Må ikke over vand . Tilføj barkflis til udendørs bush basilikum planter til at holde ukrudt ud og vand i.
6

Prune bush basilikum. Når blomsterknopper dannes , klemmes dem. Pinching er bedre end at skære ; det fremmer ny vækst. Hvis blomsterne får lov til at blomstre og modnes, vil filialen producere ikke flere blade.
7.

Harvest efter behov. Bush basilikum blade er små, så høsten ikke vil være så stor som sine større fætre. Knib blade fra toppen af planten og bruge med det samme. Anvendelse i italiensk, græsk eller franske retter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com