# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>
Anvendelser for en Hvidløg Roaster
Et hvidløg stegeso er en lerkrukke bruges til at stege en hel pære af hvidløg til perfektion. Typisk du skære toppen off pære , tilsættes olivenolie og krydderier og læg hvidløg i stegeso . Når du har forladt det i ovnen i en kort periode , hvidløg er brun , blød og smagfuld. Spredning

Brug hvidløg stegeso at forberede ristet hvidløg til at sprede på forskellige fødevarer. Når det er helt brændt, hvidløg er blød og glat , med sammenhængen i smør. Som sådan , kan du bruge en kniv til at sprede hvidløg på kiks, toast , grøntsager og alt andet, du føler hvidløg smag vil supplere .

Pizzafyld

Når du med held har kogt hvidløg i stegeso , forsigtigt fjerne hvert fed fra sin skræl og placere den på en pizza før tilberedning . Hvis det ønskes , kan du skære hvidløgsfed i halve eller sprede dem på pizza , men ved hjælp af hele nelliker giver et zesty smag til enhver form for pizza .

Saucer
< br >

Selvom du kan tilføje friske eller pulveriseret hvidløg til mange forskellige slags sauce, kan ristet hvidløg giver forskellige saucer en behagelig, ristet smag. Hvis du laver en fløde sauce , for eksempel, tilføje ristede fed hvidløg til saucen under tilberedningen for at forbedre sauce s smag. Du kan også pryde retter pasta med hele fed hvidløg , for at give en ekstra snack til hvidløg elskere.

Dips
p Hvis du tilføjer hakkede friske hvidløg til en dukkert , kan det i nogle tilfælde give den person, der spiser det en skarp hvidløg smag. Du kan slå intensiteten af ​​hvidløg i dip , men stadig holde smag, tilføje ristede hvidløgsfed til dip. I stedet for terninger dem , kan du blot knuse dem i dip , da de blødgøre under ristning processen. Almindeligt mayonnaise , for eksempel, kan forøges ved at knuse flere ristede hvidløgsfed ind i det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com