# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>
Automatisk vandingssystem til heste
Automatiske vandingssystemer er bekvemt for hesteejere , fordi de fjerner behovet for at trække spande vand i båse eller trække laden hest fra den ene ende af ejendommen til en fyldt trug på den anden ende. Sådanne systemer giver heste med en konstant kilde til frisk vand , eliminerer risikoen for vand stagnerer i spande og reducere chancerne for forurening. Typer af Waterers

Automatiske waterers kan enten monteres i en stor hest trug eller som individuelle vand springvand -type enheder inde boder og foldene . Renderne simpelthen refill heste drikker , at opretholde en konstant vandstand trods forbrug. Individuelle waterers arbejde ved genpåfyldning som hesten drikkevarer fra et lille bassin. Hestens næse skubber mod bagsiden af ​​bassinet den drikker , signalering waterer at køre mere vand. Nogle modeller automatisk drænes efter at hesten stopper drikker.

Egenskaber

Funktioner af automatiske vandingsanlæg kan variere. Den mest grundlæggende funktioner omfatter automatisk påfyldninger. Personer , der bor i kolde klimaer kan vælge en drikkekop , der også opvarmer vandet, så at truget ikke kan fryse . Nogle enheder er elektrisk , og nogle fungerer manuelt uden elektricitet. Mange er behandlet for at forhindre alger i at bygge og tilbyde selvrensende funktioner til at eliminere behovet for at skrubbe waterers .

Problemer

Automatiske waterers er ikke idiotsikker . De kan knække , især hvis din hest har en tendens til at befamle sin vandspande eller forsøger at lege med waterer . Også, hvis din hest har et sundhedsproblem , og drikker ikke ordentligt , kan du ikke være i stand til at fortælle , hvis din waterer holder styr på hvor meget vand der forbruges . Nogle heste vil ikke drikke af en elektrisk waterer hvis de er følsomme over for elektricitet.
Cost

Automatiske waterers er dyrere og kræver mere vedligeholdelse end traditionelle slanger og spande. Waterers typisk koste mellem $ 20 til $ 75 stykket fra 2011 . De kræver også at installere en mere specialiseret vandsystem , især hvis din stald kun har et enkelt studs til en slange. Omkostninger til udvikling og vedligeholdelse af vandsystemer , vil afhænge af dine behov og din stald .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com