# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> voksende græs >>
Miniature Mondo Græs er Dying
Miniature dværg mondo græs er et populært valg for lyssky , områder med lav vedligeholdelse og langs fortove. Det er koldt hårdfør og ikke spredes hurtigt , hvilket gør det let at vedligeholde. Da det er så meget mindre og tættere end den oprindelige høje mondo græs, det er meget populært i landskabspleje, især omkring trædesten . Selv om det er hårdfør , er det også svært at etablere og følsomme over for bestemte ændringer. Solen

Kontroller sollys . Miniature mondo græs foretrækker fuld skygge. For meget sol vil svide bladene og tørre ud i græsset , hvilket gør etablering i et område umuligt. Du skal også plante i skraverede områder for at holde den rette fugtighed og undgå for meget fordampning .
Jordfugtigheds

Vurdere fugten i jorden , især hvis miniature mondo græs er plantet i en flodslette , eller et område, der har tendens til at holde vand i længere perioder . Parring overdreven fugt med tiltrængt skygge vil gøre rødderne rådner fra at blive alt for mættet. Området skal være veldrænet . Ældre miniature mondo græs (over 3 år ), vil ikke brug for noget , men lejlighedsvis regn . Du kan være nødt til at vande lejlighedsvis , mens det er ved at etablere . Vandlidende jord er den mest almindelige problem med miniature mondo græs. Det begynder med gulnede blade på de tips, som rejser længden indtil bladene falder af .
Planteafstand

Check plantning plads. Miniature mondo græs skal plantes 2 til 4 inches fra hinanden og givet tre år til at udfylde helt. Overbelægning vil få det til at vokse for langsomt, eller kvæle nabobestande .
Plantning dybde

Kontroller plantning dybde. Da miniature mondo græs har en moderat overfladisk rod struktur , plantning for dybt i tung jord vil forhindre planten i at vokse ordentligt. Tung jord vejer rødder og kan forårsage rodbrand , især i alt fugtig jord .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com