# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> voksende græs >>
Hjemmelavet Sod Killer
Det kan være nødvendigt for dig at dræbe dit græs eller spadestik til at slippe af ukrudt eller skabe et rum for et blomsterbed , dam eller anden tilføjelse til din plæne. Killing spadestik kan ske effektivt uden skadelige kemikalier eller beskadige jorden under spadestik . Dæk dit Sod

Sod er en plante, og planter har brug for to ting til at vokse: vand og sollys. Du kan dække spadestik du ønsker at dræbe med stort set enhver form for belægning, herunder tykke tæpper, krydsfiner , plast presenninger (ikke se-gennem ) , pap, ukrudt klud eller lagdelt avis og modtage de ønskede resultater. Dæk SOD helt med dækning af valg, og vægten dækker ned, så det ikke kan blæse væk. Lad spadestik dækket i flere måneder, og græstørv vil dø helt. Du kan bruge pap eller aviser lag dækket i muld til at skabe en græsplæne -drab dækning, der vil opløse og bionedbrydelige i yderligere næringsstoffer til din jord.
Vinegar

Hvid eddike vil dræbe græs og græstørv . Hvis du ikke forsøger at dræbe en særlig stor del af græstørv , kan du sætte hvid eddike i en sprayflaske og spray det rigeligt på græsset , du ønsker at dræbe . Fortsæt ansøge indtil spadestik dør .
Hjemmelavet Herbicid

Herbicid spray kan bruges til at dræbe din spadestik , men kan også skade din jord og gøre det vanskeligt for ny vækst til at blive etableret. Du kan lave en hjemmelavet spadestik herbicid ved at blande eddike , salt, sæbe , vand og sure olier såsom citrus eller citron . Blandingen du behøver varierer, afhængigt af typen af ​​sod , du har, hvilken type jord du har, og hvor hårdfør dit græs sker for at være . Eksperimentere med forskellige blandinger , indtil du finder en, der virker for din spadestik . Du kan vælge og vrage ingredienser til at tilføje og fjerne , men sørg for at bruge eddike eller citrus olie som base. Lad saltet ud , hvis du ikke ønsker at skade jorden, fordi øget saltindhold i jorden kan gøre det vanskeligt for nye planter til at vokse . En grundlæggende udgangspunkt blanding kan indeholde 2 kopper eddike eller citronolie , 1 kop vand , en halv kop flydende sæbe og en halv kop salt. Spray blandingen på et testområde af sod og justere blandingen baseret på resultaterne set efter anvendelse af blandingen til spadestik til flere dage.
Fjern Sod
p Hvis din spadestik er blevet lagt for nylig eller har ikke grundigt slået rod i jorden under det , den nemmeste måde at dræbe det er simpelthen at samle den op igen fra jorden. Sod kommer i små firkantede sektioner, der er lagt ud på tværs af din græsplæne. Hvis det ikke har etableret et rodsystem i jorden , kan du fjerne de sektioner, og stak dem på fortovet eller træ. Det vil dø , så længe man ikke udvande det .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com