# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Havearbejde Basics >>
Hvor ofte bruger du Fyld en 100 Gallon hydroponiske Reservoir
? En hydroponiske system har brug for masser af vand i sin reservoir . Hvis reservoiret går tør , vil hele systemet svigter, og alle de hydroponiske planter vil dø. Hvor ofte en 100- gallon hydroponiske reservoir skal udfyldes , afhænger af hydroponiske system type og størrelse, miljøets tørhed , den slags planter i systemet, og disse planter vanddrivende krav. Et godt mål er at have 3/4 for 1 gallon vand per plante i reservoiret. Udfør regelmæssig kontrol

Den bedste måde at sikre, at din 100 - gallon reservoir har nok vand i det er at gøre en visuel kontrol af det på en regelmæssig basis . Hvis du har en stor hydroponiske system , dyrke afgrøder , der bruger en masse vand eller har systemet i en meget tørre omgivelser , så tjek den vand hver én eller to dage. Hvis du har en mindre hydroponiske system , dyrke planter, der ikke producerer frugter eller har systemet i et fugtigt miljø , så tjek reservoiret én eller to gange hver uge . Hvis vandstanden er nede på eller i nærheden af ​​" Fill " linje , hvorefter der tilsættes nok almindeligt vand til at bringe den tilbage op til " Full" mark .
Gør Rutinemæssig vedligeholdelse

Fordi planterne i en hydroponiske system use næringsstoffer med forskellige satser , afhængig af planternes antal og deres fase af vækst , de næringsstoffer i reservoiret skal drænes og udskiftes hver syv til 14 dage. I nogle typer af systemer, såsom tømmerflåde haven , kan du være i stand til at gå længere mellem ændringer af næringsstoffer. Kassér den gamle løsning , skylles reservoiret og fyld den med frisk næringsstoffer. Genbrug ikke gamle næringsstof løsning forbi det punkt , fordi dette kan føre til en ubalance af næringsstoffer og resultere i døden for dine planter.
Top off Reservoir
< br >

Hvis niveauet næringsstof er lav i reservoiret mellem rutinemæssige ændringer , så toppen det ud med almindeligt vand for at holde dit system kørende. Må ikke tilføje nye næringsstof løsning til gamle næringsstof løsning; altid top off din hydroponiske reservoir med almindeligt vand . Det hjælper systemet opretholde den korrekte kemiske balance og holder planter i god stand. Når du har tilføjet 50 gallon frisk vand til det næringsstof reservoir , er det tid til at udskifte det næringsstof løsning helt at sikre dine planter fortsætte med at modtage de næringsstoffer de har brug for.
Keep it Clean hoteltilbud
p Hvis din 100 - gallon hydroponiske reservoir har en masse alger eller væsken i det har en dårlig lugt eller ser dårligt , så tag det som et tegn på, at noget er galt. Tømning af reservoiret og kassere den gamle væske skal afhjælpe problemet . Rengør beholderen med en 10 - procent blegemiddel løsning , lavet ved at blande en del blegemiddel med ni dele almindeligt vand. Kør pumperne med 10 procent blegemiddelopløsning at få bakterier ud af slanger og andre dele af systemet. Skyl alt godt med vand , og derefter køre pumpen igen med almindeligt vand til at skylle reservoiret og systemets komponenter . Dræne vandet , og fyld beholderen med frisk næringsstof løsning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com