Hvordan laver Hazel Planters
Hazel træ er holdbare og har et rustikt look . Du kan lave din egen plantageejer fra Hazel pinde eller kviste , som du finder i din værftet. Den plantageejer vil holde små til mellemstore anlæg og har en åben konstruktion for at muliggøre dræning og luftcirkulation. Hvis du ønsker en større eller mindre plantageejer , justere størrelsen af ​​de pinde , du bruger , men beholde de svimlende priser, så plantageejer er mindre i bunden og større på top.Things du har brug
2 hassel sticks, 20 inches
2 hassel stokke, 12 inches
Træ lim
2 hassel sticks, 19 inches
2 hassel sticks , 11 inches
2 hassel sticks, 18 inches
2 hassel sticks , 10 inches
2 hassel sticks, 15 inches
11 hassel pinde , 8 inches
hængende kurv liner
Pottemuld myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Lay to 20-tommer nøddebrune sticks på en flad overflade , parallelt med hinanden . Placer to 12 -tommers hassel sticks over hver ende af de længere pinde , danner en rektangel. Juster sticks så 1 tomme af hver pind projekter forbi staven over eller under det.
2

Løft kortere pinde en ad gangen og placere en dråbe trælim på det sted, hvor det rører længere pinde under den. Tryk pinden tilbage på plads, og gentag med den anden side. Sæt rektangel side for at tørre i henhold til instruktionerne på trælim pakken.
3

Lim to 19-tommer hassel pinde oven på og vinkelret på 12 -tommer pinde , trykke på dem på plads 1 tomme fra slutningen af ​​11 -tommer sticks. Lim to 11 -tommers hassel pinde på tværs af de 19-tommer pinde , placere et ved hver ende , 1 cm fra kanten . Lad dette nye lag tørre .
4

Lim det sidste lag af pinde på plads , ved hjælp af 18-tommer pinde for den lange side af den rektangulære plantageejer og 10-tommer pinde for den korte side . Placer begge sæt pinde 1 tomme fra kanten af ​​pindene under dem . Lad limen tørre .
5

Lay to 15-tommer hassel pinde på tværs af de 10-tommer pinde, 1/2 tommer fra kanten af ​​den 10-tommer sticks. Lay 11 8 -tommer pinde vinkelret på disse og tilpasse dem, så de er jævnt fordelt , så lim dem på plads. Dette er grundlaget for såmaskinen . Lad limen tørre .
6

Line plantageejer med en hængende kurv liner. Fyld plantageejer med pottemuld .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com