Sådan bruges Sticks en naturlig Trellis
Trellises er trærammer anvendes til at støtte vinstokke og slyngplanter . Selvom espalier er ikke nødvendige for kraftige krybende planter, såsom vedbend , som bruger suckers at overholde støtter disse rammer er nyttige til uddannelse klatrere , der ikke kan forsørge sig selv , ligesom roser eller kaprifolium . Gør dit eget espalier fra sticks er en billig løsning, der giver dig mulighed for at skræddersy formen og størrelsen af rammerne og samtidig give dig en attraktiv rustik finish. Brug de mest lige pinde du kan finde selv om nogle variation er fine.Things du har brug
Sticks
Twine
Saks
Saw
Chalk
Bor og borehoved
Anchors < br > Skruer
Skruetrækker
Wire
Spade
Vis mere Instruktioner
1

Beslut om formen på din espalier. Dette vil afhænge af de pinde , du har til rådighed , vægplads og den type anlæg, du ønsker at vokse . De fleste espalier er enten fan - , kvadrat- eller stigeformet .
2

konstruere en traditionel vifteformede espalier ved at arrangere seks eller syv tilsvarende størrelse pinde i en flok. Bind den ene ende stramt med sejlgarn derefter sprede pindene ud på jorden i en vifteform . Tie korte pinde tværs over bredden af ​​blæseren til at afstive formen og gøre det faststof. Til stige - eller firkantet espalier , lægge pinde ud på jorden i den ønskede form og binde dem sammen med sejlgarn .
3

Løft espalier i position mod væggen og mærke point for skruerne for at holde den til væggen. Læg i mindst tre skruer - mere, hvis din espalier er tung. Bor hullerne , sat i en væg anker og sat i skruerne , så hovederne rager mindst en tomme fra væggen.
4

Bind espalier sikkert til skruerne med wire. Find din slyngplante foran espalier og binde stænglerne løst til espalier med sejlgarn . Da planten vokser , fortsætter med at binde stænglerne indtil anlægget kan forsørge sig selv .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com