Hvordan man opbygger en kurv Planter
Realiseringen en kurv plantageejer giver dig mulighed for at vise dine dekorative kurve og dit favorit stueplante . De fleste kurve er ikke egnet til plantning i som de er, da jord og vand vil ødelægge kurv fibre. Forberedelse kurven til anvendelse som en plantageejer holder jorden på plads og beskytter kurven mod skader. Plastic kurve og dem, der foretages af andre robust, vandtæt materiale kræver mindre forberedelse end træ, halm og andre naturlige basket materialer. Ting du skal
Dekorative kurv
affaldssæk
Twine
Drypbakke
Pot liner myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer en tunge skrald inde i kurven , foring interiør til at beskytte det fra vand og jord. Trim kanten af ​​affaldssæk , så posen er lidt kortere end kurven .
2

Poke huller i posen 1 tomme ned fra den øverste kant . Tråd sejlgarn eller garn , der matcher farven af kurven gennem hullerne. Væve sejlgarn gennem siderne af kurven og slips på plads. Garnet forhindrer tasken i at glide ned i kurven .
3

Indstil en plantageejer drypbakke inde i kurven . Brug en bakke med en diameter omtrent samme størrelse som kurven bunden, så det kan fange de fleste vand drypper fra planten .
4

Transplant anlægget i en gryde liner plantageejer . Disse tyndvæggede plantageejere er ikke attraktive, men de indeholder jorden, planternes rødder og fugt. Brug en liner, der har mindst en bund drænhul .
5.

Indstil anlægget inde i kurven . Tøm drypbakken efter hver vanding , så det ikke fylder med vand og overløb.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com