Sådan Reparation Pull Cord Retraction forårsmøde om en Toro Snowblower
Retraktionsværdien forår i Toro sneslynge viger startsnoren rundt om remskiven , når du starter motoren. Over tid vil fjederen at svækkes , og i nogle tilfælde vil det bryde , at du skal erstatte den. Pull starter på en lille motor er en simpel del bestående af remskiven , rekyl foråret og pull ledningen. Udskiftning nogen af delene er ikke svært og kræver ikke specialværktøj. Udskift startsnoren , når du har alt bortset så godt. Proceduren er den samme for de fleste små motorer , uanset mærke . Den gennemsnitlige gør- det-selv kan genopbygge start mekanisme i mindre end en time. Ting du skal
stjerneskruetrækker
Scissors
C -clamp myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer Toro sneslynge på en plan overflade. Træk tændrørskablet fra stikket i toppen af motoren , ved at tage fat boot og trække det væk fra tændrøret . Træk ikke i selve tråden , eller du vil ødelægge den.
2

Fjern skruerne sikring starteren til motoren ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Træk i startsnoren væk fra motoren og læg den med forsiden nedad på en plan flade .
3

Skær den eksisterende ledning på starteren , og fjern håndtaget ved hjælp af en saks. Lad enhver spænding til at gå ud af startfjeder ved at lade den dreje mod uret langsomt . Fjern skrue og skive sikre remskiven til startaggregathuset ved hjælp af en stjerneskruetrækker.
4

Træk remskiven væk fra startaggregathuset og sæt den til side . Fjern det gamle foråret og kassér den. Placer en ny fjeder i huset , indsætter den nederste ende af fjederen ind i åbningen i huset.
5.

Anbring remskiven i huset med den øverste ende af fjederen går ind i åbningen på remskiven . Installér vaskemaskinen og skrue til remskiven ved hjælp af en stjerneskruetrækker.
6

Drej remskiven med uret, indtil du føler foråret begynder at stramme . Tilbage off en hel omgang og derefter placere C- klemme over remskiven og starteren boliger. Sørg for, at åbningen til snoren på trisse linjer op med åbningen på startaggregathuset . Stram C -clamp , så det holder remskiven på plads.
7.

Sæt den ene ende af den nye ledning gennem øjet af huset og ind i snorehjulet . Bind en knude i enden af ​​det, så det bliver på remskiven . Sæt den anden ende af snoren gennem starthåndtaget og binde en knude for at sikre det .
8

Slip C -clamp på remskiven og tillade remskiven at trække startsnoren ind i huset . Træk ledningen ud flere gange for at sikre rekyl fungerer korrekt.
9.

Placer starteren boliger på Toro sneslynge motor og installere skruerne med en stjerneskruetrækker . Sæt tændrørskablet på stikket , og sørg for at det klikker på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com